Nieuwe vestiging voor NDC-IT

19 juli 2017 09:18

Nieuwe vestiging voor NDC-IT

De specialist in ICT Cloud oplossingen “NDC-IT” is verhuisd naar een nieuwe vestiging op het bedrijventerrein Achtersluispolder in Zaandam. Vanuit onze nieuwe vestiging worden alle klanten die gebruik maken van onze Clouddiensten, maar ook klanten met traditionele ICT-voorzieningen op locatie, ondersteund aldus John Budde, eigenaar van NDC-IT.

De oude locatie in Aalsmeer voldeed niet langer m.b.t. bereikbaarheid voor medewerkers en klanten. ‘De nieuwe locatie zit op een betere locatie en ook de aanrijtijden naar de klanten zijn aanzienlijk korter geworden’ aldus Budde.

Het mooiste vinden wij de zichtbaarheid op de nieuwe locatie, prominent in het midden met een duidelijk logo. De uniformiteit in het logo is ook doorgevoerd op onze auto’s. Op die manier zijn we goed herkenbaar en vindbaar voor klanten aldus één van de medewerkers van NDC-IT.

Het leukste echter is dat we helemaal bovenin de vestiging zitten, volledig in de Cloud dus.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.