NextFence biedt intelligente security-oplossing Managed Sentinel aan via Azure Marketplace

8 februari 2022 13:58

NextFence biedt intelligente security-oplossing Managed Sentinel aan via Azure Marketplace

NextFence, de nieuwe specialist in het automatiseren van security op basis van Microsoft Sentinel, biedt zijn dienstverlening nu ook aan via de Azure Marketplace. Hiermee kan NextFence meer klanten bereiken met zijn nieuwe benadering van security.

Cybersecurity-aanvallen worden steeds meer geautomatiseerd. NextFence is ervan overtuigd dat dit ook moet gelden voor de respons, omdat alleen menselijke interventie niet meer volstaat. Dit doet NextFence met behulp van Microsoft Sentinel, marktleider op het gebied van Cloud-native oplossingen voor security information & event management (SIEM).

Blijvend beschermd tegen hedendaagse aanvallen

NextFence biedt deze dienstverlening vanaf nu ook aan via de Azure Marketplace, dé marktplaats voor cloudoplossingen. In overleg met de klant kan NextFence Microsoft Sentinel volledig gestandaardiseerd implementeren en onderhouden. Daardoor zijn klanten direct beschermd tegen hedendaagse cybersecurity-aanvallen. Onder de naam Grow Together zorgt NextFence dat de oplossing in overleg met de klant voortdurend wordt afgestemd op de specifieke kenmerken van de organisatie.

Klant heeft de controle

"Afgelopen najaar hebben we de Microsoft Silver Partner-status behaald. Dat is een voorwaarde om in de Azure Marketplace te worden opgenomen," zegt Pouyan Khabazi, Microsoft Azure & Security Specialist en medeoprichter van NextFence. "Voor deze erkenning komen alleen bedrijven in aanmerking die hebben aangetoond geavanceerde kennis en ervaring te hebben op het gebied van informatiebeveiliging, identity & access management, werkplekbeveiliging en bescherming tegen cybersecurity-aanvallen. Wij geloven in het ecosysteem van Microsoft en willen de oplossingen graag toegankelijk maken voor zo veel mogelijk bedrijven. Daarnaast geloven we dat klanten altijd de controle moeten hebben over de diensten die zij willen afnemen. Door in de Azure Marketplace aanwezig te zijn, kunnen we klanten wereldwijd bedienen. In de toekomst zullen we meer oplossingen beschikbaar stellen in de Azure Marketplace."

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.