Nederlandse distributie TRILUX Medical overgedragen

14 februari 2018 11:44

Nederlandse distributie TRILUX Medical overgedragen

TRILUX C.V. stopt met de distributie van medische producten. In juli 2015 nam moederbedrijf TRILUX Group uit Duitsland reeds definitief afscheid van haar medische tak TRILUX Medical. De eigendomsrechten werden daarmee voor honderd procent overgedragen aan MGI Deutschland Holding GmbH. Nu, ruim twee jaar later, draagt dus ook TRILUX C.V. de verkoopactiviteiten definitief over. “Wij verleggen daarmee onze focus voor de volle honderd procent naar functionele verlichting voor binnen en buiten”, aldus Willem Dammers, managing Director TRILUX Benelux. 

“Nadat TRILUX Medical meer dan dertig jaar is vertegenwoordigd door TRILUX C.V. in Nederland, is er nu gezamenlijk voor gekozen de medische producten te distribueren via MEDFLEX B.V.”, vervolgt Dammers. “Gezamenlijk betekent in dit geval, in nauw overleg met voormalig accountmanager Geza Palyama. Palyama blijft als directeur van MEDFLEX B.V. hét aanspreekpunt in Nederland voor TRILUX Medical producten. Voor beide partijen, en vooral voor alle betrokken klanten, betekent dit een betere focus en daarmee service.”

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.