Muntstad Seat Utrecht opent vernieuwde onderkomen

25 april 2017 15:53

Muntstad Seat Utrecht opent vernieuwde onderkomen

Op zaterdag 6 mei opent Muntstad SEAT Utrecht officieel de deuren van haar vernieuwde onderkomen. Na bijna drie maanden verbouwen heeft de SEAT-dealer in De Meern een heuse metamorfose ondergaan. De showroom is omgetoverd tot een ultieme SEAT belevingswereld met een moderne, lichte en ruimtelijke uitstraling.

Muntstad laat de opening van de vernieuwde vestiging niet zomaar voorbij gaan. Op zaterdag 6 mei wordt men tijdens de feestelijke opening ondergedompeld met invloeden van het merk SEAT, dat zijn oorsprong vindt in Spanje. Terwijl kinderen zich kunnen vermaken op een springkussen of racesimulator, genieten volwassenen van dagvers bereide tapas en ambachtelijke Spaanse koffie. Daarnaast profiteert men van exclusieve openingsacties en maken bezoekers kans op een weekend naar Barcelona, dé thuisstad van het merk SEAT.

Primeur: de nieuwe SEAT Ibiza

Naast het complete modellengamma van SEAT zijn er tijdens de opening ook een aantal unieke modellen te bewonderen. Daarnaast heeft Muntstad een primeur. Nog ver voor de officiële introductie is de geheel vernieuwde SEAT Ibiza als eerste in Nederland te bewonderen bij het Utrechtse dealerbedrijf.

Vincent Priem, Commercieel Directeur van Muntstad, is trots op de vernieuwde SEAT-vestiging: ‘’Nu de verbouwing achter de rug is, voldoen hiermee alle Muntstad vestigingen aan de laatste richtlijnen van de fabrikant. Hierdoor zijn we nog beter in staat om onze klanten een ultieme merkbeleving te bieden.’’

Fotobijschrift: Het team van Muntstad SEAT Utrecht v.l.n.r.: Jim Koppenaal, Farried Madjdian, Herman van Eckeveld en Francis Barka.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.