Muntstad gecertificeerd voor bovag erkend schadeherstel

15 augustus 2017 15:28

Muntstad gecertificeerd voor bovag erkend schadeherstel

Muntstad Schadeherstel, onderdeel van dealergroep Muntstad, behoort tot de eerste lichting bedrijven die beschikt over het certificaat BOVAG Erkend Schadeherstel (BOVAG ES). Daarmee loopt Muntstad voorop op het gebied van kwaliteit en deskundigheid bij schadeherstel en complexe reparaties.

 

BOVAG, de brancheorganisatie voor ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden, streeft naar een hoog kwaliteitsniveau bij aangesloten bedrijven. Ook omdat de organisatie onder consumenten een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk is. Met het keurmerk Erkend Schadeherstel biedt BOVAG Muntstad de mogelijkheid zich te onderscheiden bij schadeherstel en complexe reparaties.

Muntstad voldoet aan eisen

Muntstad voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van het BOVAG-keurmerk, dat is getoetst door onafhankelijk schouwingsbedrijf Kiwa. Productmanager en auditor van Kiwa, Gert-Jan Struijer, reikte onlangs het eerste certificaat voor BOVAG ES uit aan Vestigingsmanager Gilbert Soekhie van Muntstad Schadeherstel in De Meern. Struijer: “De norm BOVAG ES is uitgebreid en veelomvattend. Dat moet ook wel omdat het gaat om complexe reparaties. BOVAG stelt onder meer eisen aan het lidmaatschap in het algemeen, maar ook aan bijvoorbeeld uitrusting en gereedschappen, kennis en vaardigheden van medewerkers en uiteraard kwaliteitsborgingseisen. Tijdens de audit kijken wij als onafhankelijke derde partij of een bedrijf voldoet aan die eisen. In het geval van Muntstad had ik daarover geen enkele twijfel.”

Vertrouwen voor klanten

Vestigingsmanager Gilbert Soekhie van Muntstad Schadeherstel en zijn team zijn trots op het certificaat. “Als autoschadehersteller willen we kwaliteit leveren. Onze klanten rekenen op onze deskundigheid en verwachten vooral dat wij hen zorgen uit handen nemen. Muntstad is niet voor niets dé parnter in mobiliteit. Daarom handelen we autoschade in de breedste zin van het woord van A tot Z af. Al onze medewerkers streven er elke dag naar om aan die verwachtingen te voldoen. Met het BOVAG-ES-certificaat laten we zien dat onze klanten op ons kunnen vertrouwen.”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.