MBC zet koers naar New Motions

17 september 2018 14:24

MBC zet koers naar New Motions

De Middelburgse Bedrijven Club organiseert op dinsdag 25 september een interessant bedrijfsbezoek. Deze keer wordt koers gezet naar bedrijventerrein de Mortiere waar New Motion BV is gevestigd. De netwerkbijeenkomst van de MBC is met een dag uitgesteld vanwege de 16e Nationale Zeeuwse Oesterpartij op de Abdij in Middelburg op maandag 24 september.

New Motions produceert in haar eigen werkplaats aan de Diodeweg 4 met een enthousiast team conveyor, handling en palletising systems. De engineers werken een aanvraag tot in detail uit, waarna deze vervolgens in Middelburg in productie wordt genomen. De transporteurs en palletisers worden desgewenst op locatie bij de klant in bedrijf gesteld.

Jubilaris

Eerder dit jaar was er in Middelburg een speciaal bedrijfsbezoek van de MBC vanwege de 75-jarige jubilaris Van Keulen Transport. In de sfeervol ingerichte loods aan de Uijterschootweg was het een drukte van belang. Na de felicitaties van de bezoekers voor de familie Van Keulen waren er toespraken van achtereenvolgens Bram van Stel (voorzitter MBC), Johan Aalberts (wethouder Middelburg) en Edwin van Keulen namens de derde generatie van het familiebedrijf.

Contacta

De Middelburgse Bedrijven Club (MBC), de Vlissingse Bedrijven Club (VBC) en de Federatie Ondernemersverenigingen Veere (FOV) zijn van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 november op de Contacta in Goes weer present met een interactief Walcherenplein.

www.mbcmiddelburg.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.