LEVEL UP 2023 presenteert eerste keynotes

22 juni 2023 11:31

LEVEL UP 2023 presenteert eerste keynotes

Daniel Gebler (Picnic), Kees Aarts (Protix) and Camilla van den Boom (sturrm) about their accelerating startup journeys

Op 25 september vindt LEVEL UP 2023 plaats, hét event dat nationale en internationale startups helpt versnellen. De dag staat volledig in het teken van smart venture building in tech-thema’s als deep tech, bio tech, climate tech en gaming. De eerste keynotes zijn bekend.

Keynotes

De keynotes weten als geen ander hoe ze moeten versnellen (accelerating startups) en delen startup journeys met het publiek:

Daniel Gebler is cto van online supermarkt Picnic. Gebler vindt Picnic meer een techbedrijf dan een boodschappenbezorger. Niet gek want hij studeerde Computer Science en houdt zich bezig met logica en computation. Gebler vertelt waarom Picnic de eerste volledig gerobotiseerde supermarkt moet worden.

Camilla van den Boom (MSc) is een strateeg die gespecialiseerd is in het leiden, managen en ontwikkelen van bedrijven. Ze heeft 20+ jaar ervaring in strategieontwikkeling, strategie-implementatie en organisatie(her)ontwerp binnen grote en middelgrote ondernemingen. Ook adviseert ze startups in hun eerste ontwikkelingsfase. Op LEVEL UP 2023 vertelt Camilla hoe startups sterker, slimmer en sneller worden.

Kees Aarts, ceo Protix, richtte in 2009 een bedrijf op met als doel om het voedselsysteem weer in balans te brengen. Door op grote schaal insecten te kweken en te verwerken tot eiwitrijke diervoeding, draagt hij bij aan een circulaire voedselketen en vermindert hij de druk op de natuur. Aarts vertelt op LEVEL UP 2023 hoe hij zijn beste team ooit bouwde.

Houd de website in de gaten voor updates van het programma en forward naar je achterban!

LEVEL UP 2023 is hét event voor de nationale en internationale startup-community. Het vindt plaats op 25 september in het Evoluon in Eindhoven en is gratis voor Nederlandse startup-founders, investeerders en ondernemers.

LEVEL UP 2023 is een gezamenlijk initiatief van de BOM, Braventure, Brainport en The Gate. MT/Sprout en Innovation Origins zijn mediapartner.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.