Van mislukkingen tot successen: leer van de fouten van ervaren ondernemers tijdens de FuckUp Night op 14 november

18 oktober 2023 09:16

Van mislukkingen tot successen: leer van de fouten van ervaren ondernemers tijdens de FuckUp Night op 14 november

Leren van andermans fouten: dat is het idee van de FuckUp Night. Startende ondernemers en studenten krijgen tijdens dit evenement de kans om te leren van de fouten van succesvolle ondernemers. Omdat het de tiende editie is, wordt er deze keer extra uitgepakt met bijzondere sprekers en leuke verrassingen.

Fouten maken is menselijk, maar er echt van leren en succesvol terugveren is waar ondernemerschap om draait. Daarom organiseren StartUp Nijmegen, het Centrum voor Ondernemerschap van de HAN en Mercator Launch van de Radboud Universiteit op 14 november alweer de tiende editie van de FuckUp Night. Deze staat in het teken van het aansporen en motiveren van studenten en startende ondernemers met inspirerende verhalen over tegenslagen, uitdagingen en het overwinnen van obstakels.

Fouten maakt menselijk

Het spreekwoord luidt: “van fouten kun je leren”. Tegenwoordig is dit echter moeilijker te geloven aangezien social media het erg makkelijk maakt om jezelf te vergelijken met de successen van anderen. Door middel van openhartige verhalen van succesvolle ondernemers benadrukt de FuckUp Night dat falen en fouten maken onlosmakelijk onderdelen zijn van het groeiproces en essentiële bouwstenen zijn voor succes. Het is voor studenten en startende ondernemers belangrijk om in te zien dat fouten maken niet erg is maar juist essentieel is om te groeien.

Jubileumeditie

Omdat de FuckUp Night voor de tiende keer wordt georganiseerd zal er tijdens deze editie extra uitgepakt worden. Te gast om het publiek te inspireren zijn Ludo Jacobs (Talentvoordocent, Studentvoorstudent), Tal Kachman (Universitair docent AI en ondernemer Rhizome Works), Erny Boots (Ronald McDonald Huis Nijmegen) en Wilco van Schaik (N.E.C.) om te vertellen over de grootste misstappen van hun carrière. Zij zullen openhartig vertellen over hun grootste professionele tegenslagen en de waardevolle lessen die zij daaruit hebben geleerd. Naast luisteren krijgt het publiek ook de kans om deze ervaren ondernemers vragen te stellen. Ook zullen gedurende de avond andere verrassingen deze editie extra bijzonder maken.

Belangrijke informatie

De FuckUp Night vindt plaats op 14 november 2023 in het Auditorium van de HAN (Laan van Scheut 10) en deelname is gratis. Inloop is vanaf 18:30 uur en je kan je hier aanmelden. Het programma start om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur. Na het programma is het mogelijk om na te praten en te netwerken tijdens de aansluitende borrel! Deze borrel is mede mogelijk gemaakt door SNS Bank Nijmegen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.