Kantoren professioneel laten schoonmaken in Eindhoven?

24 oktober 2023 16:09

Kantoren professioneel laten schoonmaken in Eindhoven?

Een schone en hygiënische omgeving is van cruciaal belang voor zowel uw bedrijf als uw  welzijn. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om professionele schoonmaakdiensten in te schakelen. Die de ervoor zorgen dat hun werkplekken altijd in topconditie zijn.

Dus bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven of de omliggende regio? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel aan het juiste adres. Wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardige schoonmaakdiensten.

Met al meer dan 35 jaar ervaring zijn wij de vertrouwde full-service schoonmaakbedrijf voor u. Onze familieonderneming onderscheidt zich door overzichtelijkheid, flexibele inzetbaarheid en korte communicatielijnen. Al uw schoonmaakzorgen worden volledig uit handen genomen wanneer u schoonmaakbedrijf Van Iersel inschakelt.

De diensten

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel richten wij ons op de schoonmaak en onderhoud van kantoren en bedrijfspanden, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Voor ons is het van uiterst belang dat we uw bedrijf zo schoon mogelijk maken. We bieden daarom een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden.

Maatwerk schoonmaak

We begrijpen bij schoonmaakbedrijf Van Iersel als geen ander, dat elk bedrijf andere schoonmaakbehoeften heeft. Daarom bieden we diverse maatwerkoplossingen waaronder:

  • Tapijtreiniging
  • Natuursteen vloer reiniging
  • Graffitiverwijdering
  • Vloer onderhoud
  • Hogedrukreiniging
  • Computerreiniging

Dit zijn echter enkele diensten die wij aanbieden. Wil je meer lezen over ons breed aanbod aan professionele schoonmaakwerkzaamheden? Dan verwijzen we u graag verder naar onze website waarop al onze diensten staan vermeld.

Deskundig en betrouwbaar personeel

Er wordt uitsluitend gewerkt met vakbekwaam personeel. Tijdens onze werkzaamheden kunnen we in aanmerking komen met vertrouwelijke informatie, daarom worden al onze medewerkers allemaal nauwkeurig gescreend. Aangezien security en privacy overwegingen steeds belangrijker worden.

Onze medewerkers zijn daarom allemaal in het bezit zijn van een verklaring omtrent en gedrag (VOG). Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel stellen we ook de eis dat al ons personeel de Nederlandse goed beheerst. Zodat zij te allen tijde duidelijk en goed met u kunnen communiceren

Al deze componenten zorgen ervoor dat schoonmaakbedrijf Van Iersel een veilige optie is voor al uw professionele schoonmaak behoeften.

Waarom kiezen voor Schoonmaakbedrijf Van Iersel?

Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakindustrie beschikt ons team over de juiste kennis en deskundigheid om zelfs de meest uitdagende schoonmaaktaken aan te pakken. Of het nu gaat om de kantooronderhoud, gevelreiniging of glasbewassing. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven, kerken, en instellingen. Kortom, Schoonmaakbedrijf Van Iersel heeft de expertise om aan al uw schoonmaakbehoeften te vervullen.

Milieuvriendelijke schoonmaak

Bij Schoonmaakbedrijf Van Iersel zijn wij toegewijd aan milieuvriendelijke schoonmaakpraktijken. Daarnaast staat tijdens het schoonmaakproces altijd de gezondheid van onze klanten en het personeel voorop. We gebruiken daarom schoonmaakmiddelen die goed zijn voor mens en planeet.

Vooral medewerkers met allergieën en astma zullen dit op prijs stellen.

Toewijding aan hygiëne

Hygiëne staat bij ons centraal. We nemen geen genoegen met minder dan een grondige reiniging. Uw medewerkers en klanten verdienen niets minder dan een schone en gezonde omgeving.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Aarzel dan niet langer. Neem gerust contact op met Schoonmaakbedrijf Van Iersel voor een vrijblijvende offerte of om uw schoonmaakproject te bespreken. Wij zijn er voor al uw schoonmaakbehoeften.

Schoonmaakbedrijf Van Iersel
Bogardeind 170
5664 EN Geldrop

Telefoonnummer: 040 2855239
Mobiel: 06 22 97 18 45
Email: info@schoonmaakbedrijfvaniersel.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.