Kantoorramen van raamfolie voorzien

5 maart 2024 19:52

Kantoorramen van raamfolie voorzien

Met raamfolie kun je zorgen voor extra decoratie, maar ook voor privacy, en in sommige gevallen van beide. Het wordt bij mensen thuis gebruikt, om te voorkomen dat voorbijgangers makkelijk bij je naar binnen kijken. Het wordt vaak ook gebruikt op badkamerramen omdat privacy daar extra wenselijk is. Ook wordt raamfolie gebruikt voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld bij etalages van winkels of bij kantoorpanden. Hoe raamfolie wordt gebruikt bij kantoren lees je hieronder.

Waarom raamfolie op kantoor?

Tegenwoordig zijn veel kantoren voorzien van grote raampartijen. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De kantoren zijn vaak van elkaar gescheiden met glazen wanden. Al dat glas ziet er vaak erg mooi, strak en modern uit. Het heeft echter ook een nadeel, en dat is dat je er gemakkelijk doorheen kunt kijken. Privacy is er dus niet of nauwelijks. Het kan voor een ‘bekeken’ gevoel zorgen én wanneer je met vertrouwelijke of financiële informatie werkt is het natuurlijk niet de bedoeling dat men kan meekijken op je scherm. Het laatste nadeel van een kantorenpand met ramen is dat het soms zulke grote ramen zijn, dat je niet ziet dat er een raam zit. Het kan gebeuren dat er iemand tegen het raam loopt. Het gebeurt nog altijd regelmatig. Zeker bezoekers die de ruimte niet kennen. De oplossing voor de nadelen van grote raampartijen op kantoor? Raamfolie! Bij www.raamfolieonline.nl vind je raamfolie in tientallen verschillende soorten, voor ieder doeleinde én op maat gesneden.

Raamfolie kantoor

Op kantoren wordt vaak gekozen voor standaard raamfolies. Geen decoratieve printjes zoals dieren, bloemen en ruitjes. Effen raamfolies en soms ook raamfolies met horizontale strepen waarmee één baan gecreëerd wordt, voor een strak ogend effect. Je kunt het raamfolie eenvoudig zelf aanbrengen. Besteed je het liever uit, dat kan ook! Er zijn speciale raamfolie monteurs die er veel ervaring mee hebben en het binnen no-time op je ramen hebben geplakt. Je kunt ervoor kiezen om de gehele raampartijen van raamfolie te voorzien óf slechts een deel van de ramen, zoals een baan van zo’n 45 cm breed. De keuze hierin is echt afhankelijk van je eigen wensen en de redenen dat je raamfolie wilt gebruiken.

Raamfolie met logo

Bedrijven kiezen vaak voor raamfolie met logo. Het logo kan geprint worden op het raamfolie óf uitgesneden worden. Ook een gewenste tekst kan in het raamfolie verwerkt worden. Bij deuren van kantoorpanden of winkels wordt vaak gekozen voor openingstijden of teksten zoals ‘welkom’, ‘duwen’, ‘trekken’, ‘Ingang om de hoek’, het huisnummer of bij winkels bijvoorbeeld bepaalde acties zoals ‘30% korting op alles!’. Zoals je leest, raamfolie wordt voor vele doeleinden gebruikt!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.