Juridisch platform met vaste prijzen

2 september 2020 09:49

Juridisch platform met vaste prijzen

Iedere ondernemer kent het: juridische procedures zijn onduidelijk en duur en je problemen worden niet opgelost. Dit nieuwe platform wil dat veranderen met juridische producten: maatwerkoplossingen voor vaste prijzen.

Het juridische landschap in Nederland wordt voor een groot deel bepaald door de invloed van traditionele advocatenkantoren die nog altijd werken op basis van ‘uurtje-factuurtje’.  Met tarieven die er niet om liegen en die meestal ook niet afhankelijk zijn van het behaalde resultaat, leidt dat vaak tot een hoge rekening achteraf zonder dat er echt een oplossing is bereikt.

Het online platform van blended.law, opgericht door Jaap Stikkelbroeck en Suzanne Knottnerus, wil dat veranderen. Na jarenlange ervaring als advocaat en fiscalist weten ze dat er effectievere en snellere manieren zijn voor ondernemers om hun juridische problemen op te lossen.  “Ondernemers willen weten waar ze aan toe zijn. Ze willen weten wat de kosten zijn en welke oplossingen voor het probleem ze daarvoor terugkrijgen”, aldus Jaap Stikkelbroeck.

Hoe werkt blended.law?

Op blended.law bieden specialisten hun juridische oplossingen aan in de vorm van producten: een vast adviestraject voor een vaste prijs.  Die specialisten hebben vaak jarenlange ervaring in hun vakgebied. Door hun kennis en expertise weten zij tegen welke problemen ondernemers vaak aanlopen en kunnen ze ook goed van tevoren inschatten hoeveel een oplossing precies gaat kosten.

De producten op blended.law sluiten goed aan bij de juridische uitdagingen waar ondernemers in het dagelijkse bedrijfsleven mee te maken krijgen. Zo zijn er producten voor het oprichten van een bv of het toetreden van investeerders, maar ook producten die te maken hebben met een beëindigingsovereenkomst voor werknemers, reorganisatie of advies voor directeuren van bedrijven in financieel zwaar weer.

Transparantie

blended.law zet sterk in op transparantie. Op het platform kunnen ondernemers gemakkelijk de prijs, kwaliteit en expertise van de specialisten met elkaar te vergelijken. Zo vindt iedere ondernemer de oplossing die het beste bij zijn probleem past. Ondernemers vinden op de website van blended.law ook ontzettend veel informatie en blogs over relevante onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de meest voorkomende fouten in een overeenkomst of de voordelen en mogelijkheden van mediation.

Met haar platform wil blended.law de ondernemer zelf weer de controle geven over zijn eigen juridische zaken, zodat hij ook minder afhankelijk wordt van zijn traditionele juridische dienstverleners. “Onze missie? Over 15 jaar moeten klanten al hun juridische problemen zelf kunnen oplossen!”, aldus Suzanne Knottnerus.

Contacteer blended.law via:

blended.law

De Ruijterkade 107-4

1011AB Amsterdam

Tel. 085-0657432

Email hello@blended.law

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.