Jonge ondernemers aan de slag bij StartUp Junior

26 januari 2024 09:59

Jonge ondernemers aan de slag bij StartUp Junior

Vroeg geleerd is oud gedaan

Een eigen kledinglijn, honden uitlaat service of ijsjes verkopen op het Waalstrand, niks is te gek voor deze toch wel erg jonge ondernemers uit Nijmegen. Deze ambitieuze groep kinderen doen vanaf 10 januari mee met StartUp Junior, een project van StartUp Nijmegen waarmee ze kinderen tussen de 10 en 15 jaar willen enthousiasmeren voor ondernemerschap.

StartUp Nijmegen organiseert voor de tweede keer dit project waarin ze enthousiaste jongeren binnen zes sessies alles uitleggen rondom ondernemerschap. Hoe bedenk ik een goed idee? Wie zijn mijn klanten? Hoe ga ik geld verdienen? Voor de jonge deelnemers kan het allemaal nog best lastig zijn. In samenwerking met ervaren ondernemers wordt er antwoord gegeven op alle vragen. De volledige reis van het bedenken van een goed idee, het onderscheiden van je competitie en het bereiken van je doelgroep wordt uitvoerig behandeld. Enkel een goede dosis ambitie en enthousiasme is nodig voor deelname, want het programma wordt door StartUp Nijmegen kosteloos aangeboden.

Aan de hand van feedback van klasgenoten, een pitch workshop en sparsessies met echte ondernemers gaan de deelnemers uiteindelijk naar huis met een oorkonde en een volledig uitgedachte onderneming. Uiteindelijk hopen we ze natuurlijk in de toekomst weer tegen te komen als gevestigde ondernemer in Nijmegen! Ken jij nou iemand die graag nog aan wil sluiten? Neem dan contact op met StartUp Nijmegen.

Foto: StartUp Nijmegen

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.