ICT-hulp in jouw bedrijf; verschillende diensten uitgelegd

30 juni 2023 15:26

ICT-hulp in jouw bedrijf; verschillende diensten uitgelegd

Van grote tot kleine bedrijven, een ieder komt tegenwoordig in aanraking met het gebruik van computers en andere technologieën; of het nou enkel gaat om het bijhouden van een klantensysteem, het verwerken van de salarisadministratie of dat de volledige bedrijfsvoering gebeurt op de computer. Hoewel het voor sommige mensen lijkt alsof alle technologische ontwikkelingen met de paplepel zijn ingegoten, kan het natuurlijk ook voorkomen dat je iets minder affiniteit hebt met ICT-zaken en alles wat daarbij komt kijken. Ervaar jij zelf problemen op de werkvloer op het gebied van ICT? Geen stress; er zijn genoeg bedrijven die jou waar nodig uit de brand willen helpen. Zo kan je beroep doen op bedrijven als PCI, die organisaties helpt op het gebied van ICT en de digitale werkomgeving. Klinkt het inschakelen van zo’n bedrijf je als muziek in de oren? Lees dan snel verder en vind uit welke soort diensten zij voor je kunnen uitvoeren!

Cybersecurity; houd je bedrijf protected!

Inbreuk op de data van jouw bedrijf; wist je dat dit vaker voorkomt dan dat je er erg in hebt? En wist je ook dat 90% van elke keer dat er inbreuk wordt gemaakt op privacygevoelige informatie of andere soorten data, het begin is gelegd bij een menselijke fout? Het is dus ontzettend belangrijk om cyberaanvallen te voorkomen, voornamelijk wanneer je veel privacygevoelige data in jouw bedrijf houdt. Met security awareness, kan je ervoor zorgen dat collega’s bewuster omgaan met de gevaren van de technologie; zo worden ze op de hoogte gebracht van cybergevaar, zoals phishing en andere dreigingen, en hoe ze op mogelijke cyberdreigingen kunnen reageren.

Krijg grip op jouw documentatie met document management

Door middel van het inschakelen van een documentenmanager, krijg je meer grip op de IT infrastructuur wat documenten binnen jouw bedrijf betreft. Zo wordt het bijvoorbeeld gemakkelijker om bepaalde documenten terug te vinden als je deze voorziet van bepaalde informatie,  of kan je een beter overzicht krijgen in de levensloop van een document. Eigenlijk houdt dit dus in dat je vanaf het maken van een document, precies kan zien waar en wanneer er aanpassingen hebben plaatsgevonden. Op deze manier wordt het veel gemakkelijker om eventuele fouten in een document te herstellen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een document terug te halen als deze bijvoorbeeld per ongeluk is verwijderd; weer zo’n menselijke fout waar je vaak toch eigenlijk niet omheen kan. Het inschakelen van documentmanagement is een fijne manier om beter up to date te blijven van de documentenstroom in jouw bedrijf.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.