Het decembercadeau, dit waardeert personeel het meest

4 oktober 2023 11:46

Het decembercadeau, dit waardeert personeel het meest

Veel ontwikkelingen in de arbeidsmarkt zijn nieuw en aan verandering onderhevig, maar er zijn ook dingen die zeer traditioneel zijn en ook nooit lijken te verdwijnen. Een voorbeeld hiervan is het kerstcadeau of -presentje. In december wordt er traditioneel vol verwachting uitgekeken naar het eindejaarsgeschenk, om daarna (ook bijna traditioneel) de kritiek te kunnen uiten. Waar het binnen veel bedrijven vroeger nog om een klassiek kerstpakket ging vol etenswaren, is dat vandaag de dag wel anders. Dit pakket wordt steeds vaker ingeruild voor een alternatief. Voor de één een welkome afwisseling, maar bij de ander kan dit op de nodige kritiek rekenen. Dit kan het voor werkgevers behoorlijk lastig maken, zeker voor bedrijven met een groot personeelsbestand. Want wat is leuk en origineel én waar is echt iedereen blij mee? Hier vind je het geheim! 

Persoonlijk maar toch algemeen 

Waar het gaat om een leuk en verrassend eindejaarsgeschenk is een gepersonaliseerd cadeau voor personeel het meest populair. Dit straalt namelijk een stukje waardering en erkenning uit. Jij als werkgever of leidinggevende ziet je personeel echt staan, en gaat niet voor een standaard optie. Waarschijnlijk is jouw agenda ruim gevuld, dus heb je zelf weinig tijd hier uitgebreid bij stil te staan. Maar om deze taak bij je secretaresse of HR afdeling neer te leggen? Ook zij zijn onderdeel van het personeelsbestand en voor hen is de verrassing dan al verdwenen. Wat hier de oplossing voor is? Een leuk en extern bedrijf inhuren die hierin gespecialiseerd is.  

Altijd happy 

Het Happibox kerstcadeau is hier een voorbeeld van. Happybox is gespecialiseerd in het samenstellen van gepersonaliseerde cadeaus. Zij kunnen niet alleen het werk van je uit handen nemen waar het gaat om een kerstcadeau, maar voor iedere gelegenheid én budget kunnen zij een box samenstellen. Zij zijn constant in ontwikkeling en daardoor heb je altijd het nieuwste van het nieuwste. Zo is de kerstbox leuk, maar hebben ze ook een adventbox wat minstens zo leuk en nét wat origineler is. Vaak wordt in de box een presentje gecombineerd met een tegoedbon, die dan op zeer veel plekken te besteden is. Zo geef je je personeel gedeeltelijk ook de vrijheid het te besteden zoals ze zelf willen.  

Kortom, je kunt nu op een hele eenvoudige manier al origineel zijn. Kies een leuk concept uit en laat hen al je presentjes regelen. Zij weten ook wat de vorige cadeaus waren, en kunnen dus voor een blijvend verrassingscomponent zorgen. Happibox is hier een perfect voorbeeld van, zeker in tijden van veel thuiswerken is een box zo bezorgd bij al je personeelsleden. Dus vanaf nu maak jij iedereen happy met een box, een extra stukje waardering waar óók jij als ondernemer op de lange termijn wel bij vaart.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.