Geef Friesland cadeau.

24 oktober 2022 09:03

Geef Friesland cadeau.

Mijn naam is Niels Hoekstra van De Stempelpost.

In 2015 ben ik als klein winkeltje begonnen in Sneek om lokale producten te verkopen. Al snel kwam ik er achter dat er veel vraag was naar het maken van kerstpakketten en relatiegeschenken met producten uit Friesland. In 2016 heb ik besloten om te stoppen met mijn winkel en verder te gaan als kerstpakketten en relatiegeschenken bedrijf. Wij vinden het belangrijk om de producten zoveel mogelijk lokaal in te kopen waardoor zowel kleine als grote ondernemers de kans krijgen om hun producten in onze pakketten te laten zien.

Friesland heeft een enorm aanbod aan prachtige producten. Deze verwerken wij in onze unieke kerst en relatiegeschenken pakketten. Je kan hierbij denken aan een Friese bierpakket, Fries borrel pakket of een leuk geschenk pakket met diverse streekproducten.

Niet alleen de producten maar ook de distributie van onze pakketten wordt gedaan door lokale bedrijven. Van drukwerk tot inpakken, alles wordt gedaan door Friese bedrijven. Sinds kort zijn wij ook begonnen met het maken van pakketten waar een verhaal achter zit. Bijvoorbeeld producten die gerecycled zijn of producten die gemaakt worden door mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. Dit is voor ons een belangrijk punt om naar buiten te dragen. Via onze website www.stempelpost.com kan je gemakkelijk een aanvraag indienen voor een kerstpakket of relatiegeschenk, alles is bij ons maatwerk. We gaan altijd in gesprek om te kijken wat de vraag is en hoe wij een uniek pakket kunnen samenstellen, zo is elk pakket bijzonder en zit er een eigen verhaal achter.

Wil jij een uniek pakket samenstellen en wil je de mogelijkheden bespreken? Kijk dan op onze website en neem contact met mij op. Ik kom graag een keer langs voor een kopje koffie om te kijken wat voor pakket wij kunnen samenstellen.

Niels Hoekstra
info@stempelpost.com
0582030537

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.