Galvano Hengelo vergroot capaciteit en efficiëntie voor toekomstige groei

10 april 2024 13:16

Galvano Hengelo vergroot capaciteit en efficiëntie voor toekomstige groei

Sinds de overname in 2017 door de Schoonderwolf Groep wordt er bij ons stevig ingezet op groei licht Algemeen Directeur Ivo Willemsen toe.

Het kunnen leveren van oppervlaktebehandelingen direct gerelateerd aan de huidige elektrificatie van de samenleving (verzilveren en vertinnen van stroomvoerende delen), het versterken van het defensieapparaat (vernikkelen van diverse onderdelen), de sterke groei van ASML (vernikkelen van diverse onderdelen) en de specialisatie van GH om onderdelen voor de hydraulische sector te behandelen tegen corrosie (verzinknikkelen van oa. manifolds) dragen hier sterk aan bij.

Door deze groei zagen we een toekomstig bottleneck ontstaan binnen ons logistieke afhandelingsproces en hebben hier direct op gereageerd door de ruimte van de goederenontvangst en verzending fors uit te breiden en tevens de ruimte waar wij de producten voor onze galvanische processen voorbereiden te vergroten. Door het gelijktijdig aanbrengen van een verdiepingsvloer is er tevens geïnvesteerd in toekomstige uitbreidingsmogelijkheden voor extra kantoorruimte. In totaal is er nu maar liefst 300 m2 bijgebouwd.

Begin januari van dit jaar is de nieuwe aanbouw officieel geopend en is tevens een nieuwe reachtruck, die speciaal is aangeschaft om zo gebruik te kunnen maken van smallere gangpaden, in gebruik genomen.

Hiermee is Galvano Hengelo klaar voor toekomstige groei en kunnen we onze kwaliteit en korte levertijden

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.