Fotografeer jouw favoriete outdoor speel- of sportplek in Smallingerland

12 maart 2019 16:45

Fotografeer jouw favoriete outdoor speel- of sportplek in Smallingerland

In de Week voor de Gezonde Jeugd (11 t/m 15 maart 2019) start JOGG Smallingerland de Fotochallenge 'Mijn favoriete buitenspeelplek'. Wie de mooiste foto weet te maken van haar of zijn favoriete buitenspeelplek of -sportplek in Drachten of omgeving, wint een (sport)outfit naar keuze ter waarde van 100 euro. De waardebon is te besteden bij Leffel Sportswear Drachten.

Wie maakt de mooiste foto? Foto's kunnen tot 1 april 2019 ingestuurd worden per mail naar Ytsje Damstra: y.damstra@smallingerland.nl. Vermeld hierbij duidelijk de naam van de fotograaf en de locatie van de foto. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie over de fotochallenge op www.cjgsmallingerland.nl.

Omgevingsontdekker Drachten en omgeving

Bewegen in Drachten kan altijd en overal. Op de website www.bewegenindrachten.nl staat een omgevingsontdekker. Deze website is een hulpmiddel om te ontdekken waar in Drachten gesport en gespeeld kan worden. Denk hierbij aan skaten, skeeleren, zwemplekken, volleybal, sportparken, tennis, voetbal (pannakooi), ruitersport, info over wandel- en fietspaden en dergelijke. Aanvullingen en tips voor deze online omgevingsontdekker kunnen gemaild naar communicatie@smallingerland.nl.

Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) Smallingerland

Smallingerland is sinds juni 2012 een JOGG gemeente. Met de aanpak Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) werkt de gemeente aan een gezonde jeugd in een gezonde omgeving. Dit doet de gemeente vooral door voeding en beweging onder de aandacht te brengen en om van de gezonde keuze de gemakkelijke keuze te maken. Jongeren van 0 tot 19 jaar, hun ouders en hun omgeving staan hierbij centraal.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.