Flexibel shortleasen voor ondernemers en ZZP'ers

29 mei 2020 12:16

Flexibel shortleasen voor ondernemers en ZZP'ers

Dealerleasing is een zakelijke shortleasemaatschappij gevestigd in Geldrop, nabij Eindhoven. Al meer dan 10 jaar bieden wij flexibiliteit voor zzp’ers, mkb’ers en wagenparkbeheerders.

Jaren geleden bedachten Harrold- & Rick van de Ven dat het tijd was om het doorsnee leasen wat flexibeler te maken. Het initiatief om het concept Dealerleasing  te ontwikkelen is dan ook tijdens de crisis in 2010 ontstaan. Doordat de economie in zeer korte tijd steeds onzekerder werd, vooral op langere termijn, wensten ondernemers zich niet meer te verbinden aan langdurige lease contracten. De vraag vanuit de mobiliteitsbranche om (veel) flexibeler te leasen  werd daardoor steeds groter. Vanaf het prille begin was de vraag naar shortlease, dus leasen vanaf 1 maand een feit.

Dealerleasing nu

In de loop der jaren heeft DealerLeasing, naast het bedienen van het MKB, de activiteiten verbreed naar starters en ZZP’ers. Ook deze bedrijven hebben behoefte aan flexibiliteit, omdat men niet altijd zeker weet waar de onderneming bijvoorbeeld een jaar later staat. Ook (tijdelijke) uitbereidingen kunnen middels shortlease keurig opgevangen worden.

Inmiddels is DealerLeasing uitgegroeid tot de grootste universele shortlease maatschappij van Nederland. Een feit waar we uiteraard trots op zijn. Klanttevredenheid staat bij ons echt hoog in het vaandel. De klanttevredenheid waarborgen wij door het persoonlijke contact van klant en adviseur. Wij werken met specialisten die meedenken met de ondernemers. Zo heeft u altijd het mobiele nummer van uw adviseur en kunt u op werkdagen tot 8 uur in de avond een whatsapp sturen of even opbellen. Ook in het verdere proces zullen onze medewerkers van contractbeheer, debiteurenbeheer en de werkplaats contact met u behouden zodat er nooit een moment komt dat u met onbeantwoorde vragen zit.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=SVpEUOB3uQA[/embed]

Kortlopend 1-18 maanden all-inclusive leasen met laagste prijsgarantie.

Dealerleasing specialiseert zich in kortlopende leasecontracten en maakt dit voor alle ondernemers toegankelijk. Met shortlease combineren we de flexibiliteit van huren met het zorgeloze van leasen. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand en rijdt daarvoor zonder zorgen een personen- of bestelauto. Alle kosten voor het rijden zijn immers bij de leaseprijs inbegrepen. De belangrijkste voordelen zijn:

  • All-inclusive lease, per maand opzegbaar
  • Wij leveren uit voorraad, je bent direct op weg
  • Soepel acceptatiebeleid, ook ZZP'ers en starters zijn welkom

Voor meer informatie:

Dealerleasing

Emopad 29

5663 PA Geldrop

088 - 700 1818

https://www.dealerleasing.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.