Feest bij Intratuin Arnhem

25 oktober 2018 16:13

Feest bij Intratuin Arnhem

Dit jaar bestaat stadstuincentrum Intratuin Arnhem 25 jaar. Op 28 oktober 1993 werd de nieuwe locatie op de Beverweerdlaan geopend. Aankomend weekend staat een uitgebreid feestweekend op de planning.

“Op vrijdag is een speciale avond gepland voor alle medewerkers van Scalabor. Op zaterdag en zondag vieren we feest met onze klanten” vertelt Marcel van Beukering. Hij is al 25 jaar medewerker bij Intratuin Arnhem. “Er zijn feestelijke activiteiten, hapjes en drankjes, elke 25e klant ontvangt een gratis bloemetje en we hebben een Rad van Fortuin. Ook is onze kerstshow geopend. Dus klanten kunnen zich alvast verwonderen en laten inspireren.”

Intratuin Arnhem is onderdeel van arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor. Het grootste gedeelte van de medewerkers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers zijn trots op hun bedrijf. Marcel was 25 jaar geleden betrokken bij de start: “Er is de afgelopen 25 jaar veel veranderd. Intratuin Arnhem onderscheidt zich door het bieden van goede service, klantvriendelijkheid en behulpzame medewerkers. Medewerkers zijn zichtbaar en bezoekers komen graag.”

Intratuin Arnhem is al 25 jaar sterk in het begeleiden en ontwikkelen van mensen. Stagiaires, SW-medewerkers en mensen vanuit de P-wet worden opgeleid om door te stromen naar reguliere bedrijven. Zij doen ervaring op om de kneepjes van het vak te leren op het gebied van winkel, horeca, magazijn, kassa en bewaking. “Heel mooi! De komende jaren gaan we dit nog verder en professioneler uitbouwen” sluit Marcel af.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.