Evenement: Infopact Connect

17 juli 2023 13:04

Evenement: Infopact Connect

Infopact organiseert haar jaarlijkse partner evenement, Infopact Connect, op vrijdag 29 september 2023. Het AFAS-theater in Leusden vormt het prachtige decor van deze samenkomst. Dit jaar staat in het teken van 'Connect!'.

Het evenement belooft een combinatie te zijn van ontspanning en informatieve sessies, speciaal bedoeld voor resellers van verbindingen. Het biedt hen inzicht in de huidige trends en uitdagingen die zich voordoen in de markt.

Verbinding

De bekende scheidsrechter, Bas Nijhuis, zal aanwezig zijn om op zijn unieke manier uit te leggen hoe essentieel het aspect van verbinden en verbinding in het hedendaagse topvoetbal is. Hij zal de deelnemers ook bijpraten over de invloed van IT in de topsport, waarbij hij ook zijn persoonlijke ervaringen zal delen.

 

Cybersecurity

Daarnaast zal er een focus liggen op "cybersecurity", een aspect dat steeds meer belangrijkheid wint in ons dagelijks werk. ThreadStone zal de aanwezigen een blik werpen in de wereld van cybersecurity en hen informeren over hoe ze zich kunnen beschermen tegen cybercriminaliteit.

 

Terwijl de deelnemers genieten van de presentaties, worden er heerlijke hapjes en drankjes geserveerd om niet alleen hun geest te voeden met intrigerende informatie, maar ook hun maag te vullen. Het evenement zal passend worden afgesloten met een buffet en een borrel!

Meld u aan voor het event>>

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.