Evelyn Struik en Thomas Verhoef zijn weer terug van weg geweest! Maar dan nu op hun eigen woonplatform lekkerwonen.nl

25 november 2022 13:07

Evelyn Struik en Thomas Verhoef zijn weer terug van weg geweest! Maar dan nu op hun eigen woonplatform lekkerwonen.nl

Vanaf 26 November is er iedere zaterdag om 18.00 een nieuwe aflevering te zien op LekkerWONEN.nl  of als vanouds op TV via YouTube. 

Serie zoals “LekkerWONEN Huis & Tuin” met grote en kleine verbouwingen, metamorfoses, DIY’s en klus en interieurtips maar ook inspirerende binnenkijkers bij BN’ers, influencers en droomhuizen komen voorbij.

En de rest van de week is er ook genoeg te zien; van bloopers tot tips van grote namen uit de interieur wereld, je hoeft je geen seconde meer te vervelen!

Kortom, alle wekelijkse uitzendingen, interviews en tips zorgen voor nieuwe wooninspiratie die allemaal terug te vinden is op de website van LekkerWONEN.nl

Aflevering zaterdag 26 November 18.00

Marlot Willems, ook wel bekend als interieur-influencer ‘Jolielot’ verruilde een jaar geleden samen met vriendlief Patrick, zoontje Archie en hond Louie de grote stad voor het idyllische Nederhorst Den Berg. Ze kochten een schattig oud huisje aan het water en toverden het om tot een waar droomhuis.  'Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ , is één van de vaste slogans van Marlot maar dat is bij haar thuis bij een streven gebleven, haar bijkeuken is een complete chaos waar zelfs Thomas en Evelyn bijna door de  bomen ’t bos niet meer zien…

www.youtube.com/@lekkerwonen

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.