Estonian Fintech Startup opent eerste fysieke cryptocurrency-winkel in Amsterdam

18 maart 2022 10:18

Estonian Fintech Startup opent eerste fysieke cryptocurrency-winkel in Amsterdam

Met tientallen fysieke winkels die binnenkort in heel Europa worden geopend, stelt Miracle Cash&More klanten in staat om cryptocurrency te kopen en verkopen- snel, gemakkelijk en met totale veiligheid.

Miracle Cash&More, een in Estland gevestigde fintech-startup gespecialiseerd in cryptocurrency-diensten, gaat deze week zijn eerste winkel openen in Amsterdam, zeggen bedrijfsfunctionarissen. De stap komt te midden van voorspellingen van experts dat de cryptoprijzen binnenkort een significante rally zullen zien na aanzienlijk te zijn gedaald in de laatste weken van 2021.

Miracle C&M, opgericht in 2019, biedt diensten waarmee gebruikers crypto kunnen verhandelen op haar website (www.miraclecash.com), via de mobiele app en in het groeiende netwerk van fysieke winkels die strategisch in heel Europa zijn gevestigd. Gebruikers kunnen nu transacties uitvoeren in zes belangrijke digitale valuta’s, en er binnenkort meer volgen, waaronder Miracle C&M’s eigen Miracle Token.

Totale Beveiliging Tegen Digitale Dreigingen

Terwijl het wereldwijde financiële systeem overgaat in het digitale tijdperk, wijdt Miracle C&M zijn middelen aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor digitale financiering, met de nadruk op veiligheid en risicobeperking. In tegenstelling tot andere crypto-uitwisselingsplatforms zijn alle transacties die via Miracle C&M worden uitgevoerd volledig verzekerd en genieten ze volledige beveiliging tegen hacks en andere digitale bedreigingen.

Met het oog op het beschermen van de digitale activa van klanten, past Miracle C&M beveiligingsmaatregelen toe die grotendeels ongekend zijn in de cryptocurrency-wereld. In dit opzicht heeft het nauwe samenwerkingsverband gesmeed met toonaangevende spelers op het gebied van cyberbeveiliging en verzekeringen, waaronder zowel Trulioo als Fireblocks.

Miracle C&M is onder de paraplu van Miracle Technologies Group een door De Nederlandsche Bank geregistreerde virtuele dienstverlener.

Ondanks de groeiende populariteit van cryptocurrency, dient de relatieve volatiliteit van cryptoprijzen vaak om investeerders af te schrikken. De Miracle Token is daartegen volledig verzekerd, waardoor fluctuaties worden voorkomen en de prijs op precies $1 blijft. In dezelfde maand als de token-lancering is Miracle C&M (in samenwerking met General Bytes) van plan een keten van cryptogeldautomaten te openen.

Vanwege de nadruk op beveiliging en de snelgroeiende fysieke aanwezigheid, heeft Miracle C&M, ondanks zijn relatieve jeugd, al naam gemaakt als een van ’s werelds veiligste- en toegankelijkste - crypto-uitwisselingsplatform.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.