Voor eens en altijd afrekenen met kalknagels/schimmelnagels bij Beauty Salon Divera

29 november 2016 13:34

Voor eens en altijd afrekenen met kalknagels/schimmelnagels bij Beauty Salon Divera

kalknagels-laseren

Met de nieuwste medische Elos laser techniek wordt de schimmel diep in de kalk/schimmelnagel vernietigd. Bij het eerste, vrijblijvende consult wordt er naar de nagel gekeken en u krijgt alle informatie en adviezen over de anti schimmelnagel laser behandeling.

Vaak zijn drie behandelingen voldoende om eindelijk verlost te zijn van die lelijke, vervelende schimmelnagels. Een mooie, gezonde en stevige nagelplaat zal terug groeien en u kunt intussen opgetogen op zoek naar een mooi paar slippers voor de eerstvolgende zomer.

Kwaliteit

Divera Hansen: “Onze huidtherapeut is HBO geschoold, BIG  geregistreerd en heeft ervaring met de ELOS antischimmelnagel laser behandeling.”

Meer informatie? Boek een gratis consult bij Beauty Salon Divera Van Bleiswijkstraat 68 Enkhuizen T. 0228-318266 of via WhatsApp 06- 52 35 05 40 en kijk op www.beautysalondivera.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.