Een touringcar huren in Nederland

29 oktober 2019 09:21

Een touringcar huren in Nederland

Een bedrijfsuitje, festival, familiefeest, vrijgezellenfeest of misschien wel een uitje met de voetbalvereniging? En geen idee hoe het vervoer geregeld moet worden? Denk dan eens aan het huren van een touringcar. De perfecte oplossing voor vervoersproblemen. Probleemloos, betaalbaar, handig en vooral heel erg gezellig met z'n allen in een bus.

Waarom zou je een touringcar huren?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom je een touringcar wilt inzetten. Natuurlijk staat het gemak voorop. Hoe vaak komt het wel niet voor dat er sprake is van een gezellig feestje of uitje, maar er eigenlijk niemand zin heeft om de BOB te zijn. Het inzetten van een touringcar is dan een ideale uitkomst. Of je bent met een grote groep op zoek naar een manier om van A naar B te komen. En in plaats van gebruik te maken van het openbaar vervoer kan je dan een touringcar inzetten. Het inzetten van een touringcar is een leuke en gezellige manier van reizen en is geschikt voor jong tot oud.

Voordelen van het huren van een touringcar

Voordelen zat te noemen waarom je een touringcar moet reserveren. Als eerste is het vooral erg veilig. Want de touringcarchauffeurs zijn echte professionals die je veilig van A naar B brengen. Geen risico's met BOB's die toch stiekem wat gedronken hebben en achter het stuur kruipen. Daarnaast is een touringcar inzetten ook comfortabel. Want in een touringcar heb je nou eenmaal veel meer de ruimte dan in een personenauto of een busje. En nog een pluspunt: er is vaak een toilet aan boord, die gebruikt kan worden bij hoge nood.

Ook is het heel erg gezellig om met z'n allen in een bus te zitten. Kaartspelletjes, bingo of televisie kijken? Dit is ook allemaal mogelijk in een touringcar. En veel touringcars hebben ook een muziekinstallatie aan boord, waarmee je sfeervolle muziek kan luisteren onderweg. Ideaal voor als jullie onderweg zijn naar een festival of een ander feest. Het feest begint namelijk altijd al in de bus. And last but not least: wist je al dat veel mensen een touringcar regelen voor tijdens hun grote dag? Perfect om al je daggasten heel de dag comfortabel te vervoeren. Niemand meer die nog te laat komt, de weg niet kan vinden of met pech komt te staan.

Kosten van een touringcar

Het inzetten van een touringcar is vaak een budget vriendelijke optie. Hoe meer mensen in de touringcar, hoe goedkoper het is. Touringcars zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Dubbeldekkers, normale touringcars, mini touringcars en extra lange touringcars. En natuurlijk heb je simpele touringcars, luxe touringcars en ultra moderne feest touringcars inclusief aan boord bar’s en disco's. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

De kosten van een touringcar is ook hiervan afhankelijk. Vuistregel: hoe meer mensen in je touringcar hoe goedkoper en hoe groter je touringcar hoe goedkoper. Daarnaast is de luxe van je bus ook afhankelijk van de kosten. Je kan via Bookabus een offerte aanvraag doen waarbij zij gaan kijken wat de beste busmaatschappij is voor jouw situatie. Over het algemeen kan gezegd worden dat het huren van een touringcar een goedkope manier is van reizen met een groep.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.