Een tastbaar overzicht met de horeca agenda

20 maart 2024 08:30

Een tastbaar overzicht met de horeca agenda

Ondanks de vele digitale tools die beschikbaar zijn voor ondernemers, zweren sommigen nog steeds bij fysieke notulen, aantekeningen of agenda’s. Ook voor horecaondernemers geldt dat sommigen een papieren horeca agenda verkiezen boven de digitale tools voor het bijhouden van de reserveringen.

Overzichtelijk en betrouwbaar

In tegenstelling tot verschillende digitale tools biedt een papieren agenda overzicht en is het flexibel. In een oogopslag zie je je reserveringen voor de dag: geen geklik, gescroll of wachten op laadtijden.  Daarnaast ben je niet afhankelijk van een internetverbinding of stroom. Kortom je hebt het reserveringsoverzicht altijd beschikbaar en dat is precies het vertrouwen wat je nodig hebt tijdens een drukke avond in jouw horecazaak.

Persoonlijk

Naast het overzicht en vertrouwen dat een papieren agenda je biedt, is het ook handig in gebruik. Een gast met speciale wensen of is er iemand van het gezelschap jarig? Met een snelle aantekening bij de reservering zie snel wanneer de gasten zich aanmelden. Geen geklik door verschillende schermen om tot de kern van de reservering te komen. En bijkomend voordeel: wanneer de gasten binnenkomen kan je gelijk de jarige feliciteren. Je zorgt gelijk voor een glimlach op het gezicht van de gast, nog voordat zij daadwerkelijk hebben gegeten of geslapen in jouw restaurant of hotel.

Voordelen van een Joscam agenda

Er zijn verschillende papieren horeca-agenda’s beschikbaar en zelf een standaard notitieboek kan voldoen als reserveringsagenda. Toch blijkt dat Joscam al jarenlang dé agenda voor jouw horecagelegenheid is. Door de jaren heen heeft Joscam namelijk de agenda zo kunnen optimaliseren dat het perfect in gebruik is voor elke horeca-ondernemer. Het A4-formaat en lay-out maken de agenda makkelijk in gebruik. Daarnaast zijn alle teksten in de agenda viertalig en is de agenda gemaakt voor intensief langdurig gebruik met een hardcover en leeslint. Verder is er voldoende ruimte om al je reserveringen kwijt te kunnen, doordat elke dag een volledige pagina heeft.

Behoefte aan meer ruimte per dag? Ook daar heeft Joscam aan gedacht door een speciale reserveringsagenda uit te brengen waar elke dag verspreid is over twee pagina’s, verdeeld in lunch (linkerpagina) en diner (rechterpagina). Speciaal voor de hotel-, B&B- en pensioneigenaar biedt deze reserveringsagenda ook een overzicht voor kamerreserveringen.

Ben jij een horecaondernemer die zweert bij een papieren agenda? Denk dan eens aan Joscam als dé agenda voor jouw horecagelegenheid.   

Zuidzijde 131
2977 XE Goudriaan

Telefoonnummer: +31 (0)183 58 33 33
Email: info@joscam.nl

logo

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.