Een feestelijk kerstpakket met ambachtelijk lekkers

23 oktober 2023 16:27

Een feestelijk kerstpakket met ambachtelijk lekkers

Welkom bij Restaurant Vroeg

Vroeg bevindt zich in een monumentale boerderij uit 1599, die tot 1735 dienst heeft gedaan als herberg. Het is gelegen in de prachtige landelijke omgeving van Bunnik vlakbij Utrecht. Hier koken we in ons restaurant met de beste ingrediënten uit de streek en kun je je laten verrassen met ons zelfgebakken, ambachtelijke brood uit eigen bakkerij.

We begrijpen het belang van het creëren van een warme sfeer tijdens de feestdagen. Daarom hebben wij samen met onze eigen bakkers en leveranciers een selectie gemaakt van de meest smaakvolle en bijzondere producten uit de streek. Het resultaat? Een verrassend, feestelijk pakket om te delen met je familie, vrienden en collega’s en de mooiste momenten te vieren. Je kunt kiezen uit de door ons samengestelde pakketten of een pakket op maat laten maken die volledig voldoet aan je wensen.

vroeg

Kerststol in de hoofdrol

De ambachtelijke stol van Vroeg speelt al jaren de hoofdrol tijdens de kerstperiode in onze winkel en de kerstpakketten. We zijn er trots op en hebben een leuk filmpje gemaakt samen met onze bakker Sven, zodat ook jij kunt zien hoe we deze overheerlijke stollen maken. Bekijk hier de video.

Nu ook vegan!

Dit jaar hebben wij een vegan kerststol in het assortiment. Gemaakt van plantaardige producten en natuurlijk gevuld met ons lekkere spijs. Deze is los te bestellen of in combinatie met onze andere lekkernijen in een (vegan) kerstpakket.

Wil jij verrast worden, of jouw vrienden, familie of collega’s verrassen met één van onze overheerlijke kerstpakketten? Neem dan een kijkje op onze website vroeg.nl/kerstpakketten. Wil je liever een pakket op maat laten maken om aan je specifieke wensen en budget te voldoen? Ook dat kan! Mail naar kerstpakketten@vroeg.nl of bel naar 030-820 10 10 om te vragen naar de mogelijkheden.

Wij kijken ernaar uit om je een onvergetelijke kerstervaring te bezorgen!

Onze lokale helden

Familie Vernooij

De vruchtensappen en jam zijn van familie Vernooij, een echt familiebedrijf uit Cothen dat al sinds de start van Vroeg het fruit aanlevert. De producten in de pakketten worden gemaakt met dit verse, lokale fruit.

Weldam Wines

Weldam Wines levert vele wijnen bij ons. Dit lokale bedrijf, gevestigd in Amersfoort, maakt wijnen van kleinschaligere domeinen met een ambachtelijk karakter. De wijnen zijn veelal biologisch en duurzaam gecertificeerd en hebben we persoonlijk geproefd om te zorgen voor de juiste smaken in jouw kerstpakket.

Kaasboerderij De Brienenshof

Al drie generaties lang, woont en werkt de familie Merkens-Hamoen met trots en liefde op kaasboerderij De Brienenshof in Cothen. De kazen worden met de hand gemaakt en hebben een karakteristieke smaak door het gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten en het rijpingsproces.

Slagerij Ferry Lempers

De lekkerste worst maken is een bijzondere kunst. Slagerij Ferry Lempers staat bekend om haar hoge kwaliteit vleesproducten. Het vlees is afkomstig van lokale boeren en het wordt met zorg geselecteerd en verwerkt. De slagerij heeft een eigen rokerij om het vlees op de beste manier te verwerken en heeft menig prijs in de wacht gesleept met deze droge worst.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.