Duurzamer én ergonomisch verantwoord inrichten, dat is de THO

16 november 2022 12:49

Duurzamer én ergonomisch verantwoord inrichten, dat is de THO

Heeft u het welzijn van uzelf en uw collega’s hoog in het vaandel staan? Is uw organisatie druk bezig om de duurzaamheidsladder te beklimmen? Dan is de Terborgse HandelsOnderneming B.V. (THO) een leverancier welke niet in uw leveranciersbestand mag ontbreken.

De THO biedt al sinds 1989 tweedehands, refurbished én nieuwe kantoorinrichtingen. Wanneer er een vraagstuk ligt aangaande aanvulling-, vervanging-, en/of complete vernieuwing van de kantoorinrichting, is de THO hét adres bij uitstek.

Bij tal van organisaties wordt de kantoorinrichting niet beschreven wanneer er duurzaamheidsdoelen opgesteld worden. Een gemiste kans; de THO zorgt er graag voor dat ook de kantoorinrichting gaat bijdragen aan duurzaamheidsdoelen. De THO innoveert continu om grondstoffenverbruik terug te dringen.  De THO streeft naar een verkleining van de gezamenlijke footprint.

Duurzaamheid is mooi, welzijn is net zo belangrijk volgens de THO. Mensen een gezonde en ergonomische werkomgeving bieden klinkt logisch, maar doet uw organisatie het ook? De huidige arbeidsmarkt schreeuwt om extra aandacht voor de werkplek. Mensen willen op een prettige, ergonomisch verantwoorde werkplek actief zijn. Die prettige werkplek biedt een organisatie meer dan alleen welzijn voor de mens; een hogere productiviteit per medewerker én aantrekkingskracht, ‘daar wil je werken!’.

Hoe dan? Op www.terborgse.nl vindt u veel inspiratie maar er gaat wat de THO betreft niets boven persoonlijk, duurzaam en ergonomisch advies. De THO geeft graag advies bij u op locatie of in één van de ruime showrooms in Terborg en/of Huissen. Laat u door de THO aan de hand nemen en kom erachter dat duurzamer inrichten met tweedehands of refurbished meubilair zeker niet betekent dat u moet inboeten op look en feel, of extreem in de buidel moet tasten. 

Niet onbelangrijk te melden is dat de THO ook graag ontzorgt op een wijze welke u wellicht alleen bij grote projectinrichters verwacht. Niet alleen de eenpitter en het MKB behoren derhalve tot de THO klantenkring. Volledig inrichten van advies tot en met realisatie maakt dat ook de (landelijke) overheid, het onderwijs, de zorg en tal van multinationals kind aan huis zijn. De THO levert dagelijks aan relaties door heel Nederland.

Bekijk het aanbod online, bezoek de showrooms of nodig de THO uit bij u op locatie. Bel 0315-325523 of stuur een bericht naar info@terborgse.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.