Dit zijn de meest verkochte relatiegeschenken tijdens de coronacrisis

16 april 2021 10:34

Dit zijn de meest verkochte relatiegeschenken tijdens de coronacrisis

Het is een tijd die niemand van ons eerder heeft meegemaakt. Door de toegenomen vaccinatie is er eindelijk wat licht aan het eind van de tunnel. Misschien is er straks weer meer ruimte voor persoonlijk contact met je klanten of opdrachtgevers. Tot die tijd is het verstandig om duidelijk te maken dat jij klaar staat om weer als vanouds aan de slag te gaan. Is het contact het afgelopen jaar een beetje verwaterd? Een relatiegeschenk brengt je weer onder de aandacht. De meest populaire tijdens de coronacrisis zijn de volgende:

1. Een exclusief drankje

Hiervoor moet je je klant/opdrachtgever wel goed kennen. Wat is zijn of haar favoriete drank? Er zijn allerlei leuke flessen of pakketten te koop. Ga je voor een feestelijk verpakte champagne waarmee het einde van de crisis kan worden gevierd? Of is een goede whisky of fles wijn meer geschikt voor jouw relatie? Een proeverij van bijvoorbeeld gin of port is ook geen slechte keus. Vergeet de persoonlijke boodschap niet.

2. Klompen

Voor buitenlandse relaties is dit altijd een succes, maar ook binnen Nederland is dit een goede optie. Wil je klompen kopen, kies dan voor de specialist in eigen land. Op die manier heb jij veel keuze en krijg je precies wat jij wilt. Een paar klompen om te dragen (bij bijzondere gelegenheid) of gewoon als decoratie. Succes en gespreksonderwerp meteen verzekerd.

3. Een award van glas

Er is altijd wel een reden om een bepaalde gebeurtenis in het zonnetje te zetten of beter gezegd in glas te laten vastleggen. Hiermee schep je een herinnering aan een bepaald moment uit de samenwerking. Het is persoonlijk voor iedere relatie en krijgt beslist een plaatsje op het kantoor en uiteraard blijft jouw naam of dat van je bedrijf ook goed in zicht voor andere tijden.

4. Een oplader en desinfectieset voor de mobiel

Dit is echt een product van de coronacrisis. Je plaatst je mobiel in dit luxe doosje (met opschrift) en na het sluiten wordt de telefoon niet alleen opgeladen, maar vindt ook desinfectie plaats. Dat is een prettig idee in deze tijd van crisis. Maar ook als corona binnenkort hopelijk slechts een herinnering is, blijft dit relatiegeschenk waarde hebben. De smartphone van vandaag wordt zo intensief gebruikt dat er veel bacteriën en virussen op het oppervlakte voorkomen. Dat vermijd je met dit handige cadeau.

5. CO2-meter voor kantoor

Een goede luchtkwaliteit is belangrijk voor je concentratievermogen en je voorkomt er hoofdpijn en andere klachten mee. Deze meter is dus een leuk en nuttig geschenk voor je zakelijke relatie. Het apparaatje met constant de luchtkwaliteit. Met een handig systeem van kleuren kan de gebruiker meteen zien wanneer het tijd is om de ramen te openen of een andere voorziening te gebruiken. Met jouw logo erop is dit geschenk altijd een succes in deze tijd dat we weer extra aandacht is voor de gezondheid. Het apparaatje heeft een elegant ontwerp en is eenvoudig te bedienen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.