De top relatiegeschenk aanbeveling voor 2023: notitieboekjes die je kunt uitwissen

11 oktober 2023 10:19

De top relatiegeschenk aanbeveling voor 2023: notitieboekjes die je kunt uitwissen

In deze tijden, waar duurzaamheid centraal staat, groeit het belang van milieubewustzijn in de zakelijke wereld. Ondernemingen worden steeds meer aangemoedigd om hun groene initiatieven te versterken. Wat is dan de perfecte keuze voor relatiegeschenken in 2023? Absoluut het uitwisbare notitieboek, aangepast met jouw eigen bedrijfslogo.

Wat maakt een uitwisbaar notitieboek zo speciaal?

In tegenstelling tot conventionele notitieboekjes, die vaak als wegwerp worden beschouwd, bieden de uitwisbare versies een duurzamer alternatief. Hun herbruikbaarheid geeft ze niet alleen een langere levensduur, maar wanneer ze voorzien zijn van jouw eigen logo, worden ze ook een symbool van jouw merk's commitment aan duurzaamheid. Met een speciale frixion pen en de mogelijkheid om notities gemakkelijk te verwijderen met een vochtig doekje, belichaamt dit notitieboek de toekomst van milieuvriendelijk schrijven.

Een statement van innovatie en milieubewustzijn

Door zo'n progressief en ecologisch notitieboek te schenken, stuur je een duidelijk bericht. Het toont aan dat jouw onderneming innovatie en milieuzorg als prioriteiten ziet. En als je overweegt om de notitieboekjes te personaliseren met jouw logo, versterkt dat alleen maar de associatie met jouw merk.

Een geschenk met een bredere impact

Het meest inspirerende? Voor elk notitieboek dat gekocht wordt via uitwisbaarnotitieboek.nl, wordt er actief bijgedragen aan de natuur door het planten van een boom. Hierdoor draag je bij aan een dubbele groene missie: minder afval en meer bomen. Het gaat dus verder dan gewoon een geschenk; het is een stap richting een duurzamere wereld.

In 2023, zet een stap vooruit. Kies voor innovatie, duurzaamheid en een positieve impact met uitwisbare notitieboekjes.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.