De Bier Adventskalender 2023

6 oktober 2023 14:43

De Bier Adventskalender 2023

Ook voor dit jaar heeft Beer in a Box de allerbeste, grappigste, lekkerste, meest indrukwekkende bier adventskalenders ter wereld voor jou in elkaar gezet, aldus een onbescheiden Beer en duizenden bierliefhebbers die de kalenders vorig jaar gemiddeld met een 9,5 hebben gewaardeerd. Bovendien waren beide edities in 2022 ruim voor december stijf uitverkocht. Dus, geen getreuzel en kies vandaag nog voor ‘de Exclusive’ barstensvol moddervette en exclusieve specials. 100% gegarandeerd fonkelnieuwe checkins van te gekke (inter)nationale brouwers of misschien heb je meer zin in een feestmaand met heerlijke bieren, maar dan subtieler? Ga dan voor ‘de Toegankelijke’ editie.

25 unieke checkins

Verzeker je nu alvast van een verrassing voor jezelf (of iemand anders) in december met een sensationele box buitengewoon bier: 18 brouwers uit ons eigen fraaie Nederlandse bierlandschap en 6 van de beste brouwers uit Europa brouwen iets heel exclusiefs en fonkelnieuws voor de Adventskalender van Beer in a Box. Even rekenen... Dat zijn 24 parels van bieren, nog niet eerder uitgebracht. Daarnaast trakteert de Beer op een ‘mystery bier’. Dat maakt 25 bieren! De Toegankelijke editie heeft van dezelfde brouwerijen een ‘greatest hits’ selectie bieren, kneitergoed maar iets meer mainstream zeg maar.

Zoveel meer dan fantastisch bier

De Box is aangekleed als kleurrijk, levendig en oogverblindend fraai aquarium; een waar pronkstuk voor iedere huiskamer. Alsof een wonderlijke onderwaterwerelddocumentaire continu op replay staat. Exotische vissen, schatkisten en duikberen; je zegt het maar! Daarnaast zet de Beer voor iedere dag een videoboodschap van de brouwer, foodpairing tips en een complete smaakomschrijving van het bier-van-de-dag voor je klaar.

vis

Op = Op

Als je nu bestelt, krijg je van ons maar liefst de hoogste vroegboekkorting. Alle boxen zijn in beperkte oplage beschikbaar en eenmalig verkrijgbaar. Wees er dus snel bij, want op = echt helemaal opperdepop. Nogmaals: vorig jaar waren beide edities ruim voor december uitverkocht!

beer in a box

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.