De 5 must haves voor elk restaurant

13 oktober 2022 10:02

De 5 must haves voor elk restaurant

Ben je van plan om een restaurant te openen of zijn de huidige producten aan vervanging toe? Dan zijn er een aantal horeca benodigdheden die echt niet vergeten mogen worden. Deze horeca must-haves zorgen er namelijk niet alleen voor dat het werk wat makkelijker wordt, je straalt met de juiste horeca artikelen ook nog eens een enorme hoeveelheid professionaliteit uit. Van wijn- en campagnekoelers tot professionele menukaarten, in deze blog hebben wij dé 5 horeca must-haves voor je op een rijtje gezet!

Professionele menukaarten

Wat komen mensen doen in jouw restaurant? Eten. Het is daarom ook ontzettend belangrijk dat jouw gasten de juiste keuze kunnen maken. Hoe zij dit kunnen doen? Door de menukaart te lezen. Veel restaurants en andere horecazaken besteden hier niet veel tijd en aandacht aan, terwijl deze horeca artikelen juist het verschil kunnen maken. Menukaarthouders en klemborden zorgen er dan ook voor dat jouw gasten de menukaart op een prettige manier kunnen doornemen, waardoor je een enorme hoeveelheid professionaliteit uitstraalt.

Keukengerei

Om ervoor te zorgen dat jouw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten, heb je kwalitatief keukenapparatuur nodig. Van snijplanken tot pannen en van mengkommen tot gastronormbakken, je kunt hier niet genoeg van hebben. Zorg dan ook dat je altijd genoeg van deze horeca must-haves in de keuken hebt liggen, zodat je – ook als het druk is – efficiënt en effectief kunt werken.

Kwalitatieve dienbladen

Hebben deze horeca artikelen nog uitleg nodig? Dit is hét product waarmee je zeer eenvoudig drankjes en soms zelfs kleine gerechten kunt serveren. Je kunt dan ook niet genoeg dienbladen in jouw restaurant hebben. Het zal je namelijk verbazen hoeveel dienbladen er tijdens een drukke avond in het restaurant doorheen gaan.

Diverse disposables

Rietjes, horeca prikkers, tonicstampers, ijsversiering en vetvrij papier: disposables zijn onmisbaar in ieder restaurant. Dit is niet alleen ideaal als je een aanvraag hebt voor bijvoorbeeld een speciaal dessert omdat iemand jarig is, disposables komen eigenlijk altijd van pas. Je kunt deze horeca benodigdheden namelijk ook gebruiken om bepaalde gerechten op een unieke manier te presenteren.

Wijn- en campagnekoelers

Last but not least: wijn- en campagnekoelers. Dit product is essentieel om jouw gasten een goed gevoel te geven. Dit klinkt misschien raar, maar eigenlijk is het vrij logisch. Wanneer gasten een fles wijn of campagne bestellen, heb je simpelweg een kwalitatieve koeler nodig. Je wilt namelijk dat de fles koud blijft. Tip: staat de fles andersom in de koeler? Dan is deze leeg en willen jouw gasten misschien iets anders te drinken. Houd dit goed in de gaten.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.