DB Schenker Fairs, Events & Special Logistics in België behaalt ISO9001

1 maart 2019 15:48

DB Schenker Fairs, Events & Special Logistics in België behaalt ISO9001

(Tilburg, 1 maart 2019) Het voorbije jaar zette Schenker Fairs, Events & Special Logistics in België in op risico- en kansenbeheersing. Deze inzet werd in februari beloond met het behalen van het ISO9001-certificaat. In januari werd het kwaliteitsmanagementsysteem van de Schenker-vestiging in Steenokkerzeel beoordeeld door Bureau Veritas, een wereldwijde marktleider op gebied van inspecties en certificering.

In de beurs- en evenementenlogistiek is het niet alledaags dat men een ISOcertificaat kan voorleggen. Voor standhouders en beursorganisatoren is het echter wel een belangrijk punt bij het toekennen van opdrachten. De andere modaliteiten van de logistiek dienstverlener beschikken al jaar en dag over de nodige certificaten. Voor DB Schenker Fairs, Events & Special Logistics in België is dit nieuw.

Nicole Biesheuvel, Head of Fairs, Events & Special Logistics bij Schenker Logistics BeNeLux: “ISO9000 behandelt verschillende aspecten van kwaliteitsmanagement. Het doel van de ISO9001-norm is het consequent leveren van diensten die voldoen aan de eisen van klanten, aan wet- en regelgeving én het verhogen van klanttevredenheid door continue verbetering. Met de keuze voor een ISO-gecertificeerde dienstverlening voldoen wij aan de gestelde normeisen. Dit resulteert in optimalisatie van onze processen. Hoe efficiënter we werken, des te hoger de servicegraad en kwaliteit van onze diensten.”

DB Schenker

In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 34 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker compleet geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychainmanagement. Als officiële beursexpediteur voor de verschillende beursgebouwen wereldwijd is DB Schenker een van de grootste logistieke dienstverleners op dit gebied. De businessunit Fairs, Events & Special Logistics biedt eveneens logistieke diensten voor global sports events, special transports en Oil & Gas industry.

Foto: ©Schenker NV

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.