ChatGPT & AI: Expertadvies voor directieleden en managementteams

17 juli 2023 12:07

ChatGPT & AI: Expertadvies voor directieleden en managementteams

Je weet als directie of management team dat kunstmatige intelligentie (AI) en ChatGPT de toekomst zijn. Je hebt erover gelezen, gehoord of misschien zelfs al mee geëxperimenteerd. Maar je weet nog niet helemaal wat je er echt mee kunt doen binnen je eigen organisatie.

A.I. en ChatGPT zijn geen vluchtige trend. Het is een revolutionaire technologie die je onderneming of organisatie zal transformeren. Steeds meer management teams en directieleden hebben behoefte aan antwoorden. Wat betekent deze technologie voor onze organisatie, onze toekomst en welke mogelijkheden biedt het.

De ChatGPT expert sprekers geven je duidelijke antwoorden.

  • Hoe kun je het toepassen binnen de organisatie?
  • Hoe kun je deze technologieën veilig en ethisch gebruiken?
  • Wat zijn de risico’s voor jouw organisatie, privacy, compliance en reputatie?
  • Je beseft dat je organisatie beleid nodig heeft voor ChatGPT, maar waar begin je?

Praktijkvoorbeeld:

Recent was één van onze expert ChatGPT sprekers, Bob Ballings, ingehuurd door een groot scheepvaart reparatiebedrijf. Ook zij wilden weten hoe het zit, wat ze ermee kunnen en wat betekent het voor onze toekomst.

Bob gaf hun een informatieve, leerzame en boeiende presentatie waarbij er ruim de tijd was om te kijken naar de specifieke gevolgen en oplossingen voor deze organisatie. Ook gaf Bob hun meteen praktische tips over hoe ze bijvoorbeeld door het optimaliseren van teksten hun website of vacatures aantrekkelijker konden maken.

Als internationaal bedrijf hebben ze ook te maken met klanten uit de hele wereld, ook hier kan ChatGPT helpen door klanten specifiek in hun eigen taal en gewoontes te benaderen.

Natuurlijk waren er ook de vragen over privacy, integratie in of met de huidige softwarepakketten. Bob gebruikte de metafoor dat AI als een Zwitsers zakmes is: een veelzijdig instrument dat je kunt gebruiken voor allerlei taken. Dat je door je te laten informeren, te leren en het te hanteren er het maximale uit kan halen.

Na de lezing kon men tevreden terugkijken en is men met het opstellen van een beleidsplan begonnen.

Wat maakt ChatGPT sprekers anders?

De naam zegt het al, ze zijn de expert ChatGPT sprekers en trainers. Omdat hun jarenlange praktische kennis op verschillende gebieden gecombineerd hebben met ChatGPT. Van beginners niveau, wat is AI en ChatGPT tot gevorderd, hoe kan ik het concreet toepassen. U heeft de keuze uit verschillende zelfstandige specialisten. Dit is wat ons aanbod anders maakt.

Na informeren en beleid komt... training

Elke goede implementatie is verankerd in de organisatie. Nadat de directie volledig op de hoogte is gebracht door een onze sprekers en beleid heeft bepaald, is het ook tijd om deze technologieën daadwerkelijk toe te passen in de praktijk.

Ook daar kan ChatGPT trainers een rol spelen. De experts op onze website beschikken elk over diepgaande kennis en ervaring binnen hun eigen vakgebied en staan te popelen om deze kennis over te brengen aan jouw team van medewerkers."

Wat moet je doen?

Ga naar chatgpttrainers.nl en kies de trainer die het best aansluit bij jouw organisatie en doelstelling. Ook kun je ons inschakelen om voor jou een voorstel voor trainers- en trainingsaanbod op maat te laten maken.

Kortom

Grijp nu deze kans, omdat de wereld van AI en ChatGPT snel evolueert en je nu kunt voorop lopen in deze spannende technologische race. De impact zal voor de ene organisatie groter zijn dan voor de andere. Voor sommige betekent het zelfs nu actie ondernemen of volgend jaar een probleem hebben. Een probleem omdat de concurrentie er wel mee is begonnen.

ChatGPT Sprekers
06-11320921
www.chatgpttrainers.nl/chatgpt-sprekers/

 

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.