Cabaretier Marcel Verreck organiseert workshop Humor

25 april 2019 16:31

Cabaretier Marcel Verreck organiseert workshop Humor

Op donderdag  13 juni organiseren cabaretier Marcel Verreck en communicatiedeskundige Theo Bollerman hun voor Nederland unieke nieuwe workshop “Humor in je presentatie” voor de eerste maal met open inschrijving. Locatie: centrum Den Haag. Geestig zijn kan je leren. Dit is het uitgangspunt van de workshop. De “tips and tricks” van de cabaretier worden hierin toegesneden op de zakelijke presentatie. De juiste toepassing van humor getuigt van groot vertrouwen in de doelstellingen van de presentator, waardoor een maximale overtuigingskracht ontstaat.

Mm

Marcel Verreck                                     Theo Bollerman

RESERVEER DE DATUM – 13 juni te DEN HAAG – centrum

Aanvang 9.30 uur, einde 16.30 uur

Vraag nadere bijzonderheden en een inschrijfformulier aan op Cab.Bollerman@planet.nl  of  info@marcel.verreck.nl

Natuurlijk moet het goede voorbeeld gegeven worden door een cabaretier, schrijver, presentator en columnist die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend: Marcel Verreck. In 1987 won hij met Paul Pleijsier het Leids Cabaret Festival. Hij werkte mee aan vele bekende radioprogramma’s en voor de KRO-televisie presenteerde hij de ASO show. Hij schreef vele honderden columns en twaalf boeken, waaronder zeven literaire thrillers (www.marcelverreck.nl).

Zijn partner is Theo Bollerman. Hij is in 1982 begonnen met zijn Communicatie Advies Bureau en heeft vele multinationals als opdrachtgever gehad; tevens heeft hij televisieprogramma’s gemaakt, zeven boeken en een honderdtal artikelen geschreven, 5000 workshops verzorgd, een sportbond en een vereniging opgericht en ruim tweehonderdvijftig besturen en medische maatschappen begeleid (www.cabbollerman.nl).

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor iedereen die een presentatie moet houden; kort, lang, als onderdeel van een workshop of zelfs als opleider.

Doelstelling

De cursisten leren op welke wijze het altijd mogelijk is humor te incorporeren in hun presentaties; welke valkuilen vermeden dienen te worden en welke soorten humor het meest succesvol zijn.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.