Brandweer LEGO en schaatsen in de kerstvakantie bij Veiligheidsmuseum PIT

12 december 2017 10:06

Brandweer LEGO en schaatsen in de kerstvakantie bij Veiligheidsmuseum PIT

Op zoek naar een dagje uit in de kerstvakantie? Kom dan naar Veiligheidsmuseum PIT in Almere en bewonder de Brandweer LEGO tentoonstelling met een nieuwe puzzeltocht. Ook kan je schaatsen en serveert het museum erwtensoep en warme chocolademelk voor een compleet winters dagje uit!

Wegens het succes van vorig jaar wordt de Brandweer LEGO tentoonstelling deze kerstvakantie herhaald met nieuwe incidenten en een nieuwe puzzeltocht. Hierdoor ontdekken bezoekers van alle leeftijden op een interactieve manier wat er allemaal bij het werk van de brandweer komt kijken. In de tentoonstelling worden meer dan 100.000 LEGO steentjes gebruikt.

De Brandweer LEGO tentoonstelling is te zien in de kerstvakantie van 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 bij Veiligheidsmuseum PIT in Almere. PIT is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op kerstavond en Oudejaarsdag sluit het museum om 16.00 uur. Op de andere dagen is het museum geopend van 11:00 tot 17:00 uur. De tentoonstelling is gratis toegankelijk voor bezoekers bij bezit van een geldige toegangskaart voor PIT of een Museumkaart.

Voor meer informatie kijk op: pitveiligheid.nl/kerstvakantie

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.