Bolder Launch rekruteert startups voor internationale expansie op TNW Summit

13 juni 2022 13:39

Bolder Launch rekruteert startups voor internationale expansie op TNW Summit

Aankomende donderdag (16-06-22) start in Amsterdam het The Next Web Summit, waar ruim 10.000 ondernemers op het gebied van Tech en IT aanwezig zullen zijn.

Naast de focus op de laatste ontwikkelingen in de Tech industrie, zullen veel startups en scaleups in contact komen met investeerders en corporates die hun in staat zullen brengen om internationaal te groeien. Nog nooit werd zoveel geinvesteerd in Nederlandse startups als in 2021 (ruim 1,8 miljard euro), en nu is de volgende stap om de startup's internationaal uit te rollen.

Launch Pad voor Startup's

Deelnemers van The Next Web Summit zullen de eerste zijn die zich kunnen aanmelden voor het Launch Pad programma van Bolder Launch. Met dit programma zal Bolder Launch haar startup facilitation werkzaamheden verder uitbreiden.

Het programma is uniek omdat er geen belang wordt genomen door Bolder Launch in de startup, en er een vaste vergoeding wordt gerekend van slechts 5.000 EUR voor het eerste jaar van begeleiding. Bovendien is het programma niet beperkt tot één specifiek land, maar biedt Bolder Launch mogelijkheden tot het toetreden van meer dan 10 landen.

Buitenlandse startup's die zich melden voor markttoetreding in Nederland, kunnen rekening op begeleiding voor de aanvraag van de Startup Visa.

Over Bolder Launch

Bolder Launch is een internationale market-entry specialist, dat reeds ruim 1.000 ondermemingen wereldwijd heeft gevestigd namens haar clienten.

De organisatie richt zich met name op startups en scale-ups die graag willen internationaliseren, en een vestiging willen starten in landen als de Verenigde Staten, Groot Brittanie, Hong Kong, Dubai, etc.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.