Bij PreSafe redt passie levens

6 februari 2017 15:51

Bij PreSafe redt passie levens

PreSafe is de meest succesvolle online retailer van Nederland op het gebied van veiligheid. Tal van bedrijven, organisaties en instellingen zijn dan ook klant bij het in Lisse gevestigde bedrijf dat kwaliteit, service en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

PreSafe werd 20 jaar geleden opgericht door Cees Thijssen. Na zijn studie aan de heao en een bijbaan in de beveiliging startte hij in 1997 met een eigen bedrijf. “In mijn werk merkte ik dat BHV een steeds grotere rol ging spelen in bedrijven. Elke werkgever is inmiddels verplicht bedrijfshulpverlening te hebben en moet goed voorbereid zijn op ongevallen, brand en ontruiming.

Ik ben altijd op zoek geweest naar innovatieve veiligheidsproducten die het verschil kunnen maken in noodsituaties. Ons assortiment is dan ook breed en bestaat uitsluitend uit betrouwbare producten en accessoires. Vanuit ons 250 m² grote magazijn, hier aan de Vennestraat, kunnen wij onze producten direct uit voorraad leveren. Door onze service en ondersteuning keren onze klanten regelmatig terug. De passie voor ons werk en een persoonlijke benadering van onze klanten is al 20 jaar de sleutel tot ons succes!”

Hij legt uit dat PreSafe twee online-ondernemingen kent; BHVtotaal en AED.nl.“Vanuit BHVtotaal leveren wij alles wat nodig is voor een professionele bedrijfshulpverlening zoals verbandkoffers, EHBO-middelen, reflectievesten, evacuatie-materialen enz. AED.nl is bestemd voor de AED-hulpverlener. Wij hebben een scala aan betrouwbaarste AED’s en alle accessoires en oefenmaterialen die nodig zijn voor succesvol reanimeren en defibrilleren”.

AED

Met passie voor zijn vak vertelt Cees Thijssen dat zijn bedrijf altijd een voorloper geweest met het op de markt brengen van innovaties die het verschil maken als het gaat om leven en dood. “Begin deze eeuw zijn wij door de groeiende vraag naar AED’s en BHV-producten gegroeid naar een belangrijke speler binnen de veiligheidsbranche. De afgelopen jaren hebben meer dan 30.000 bedrijven en instellingen veiligheidsproducten via PreSafe mogen ontvangen en zijn hiermee op zijn minst tientallen levens gered. Daar zijn wij trots op!”

Hij voegt eraan toe dat iedere week circa 300 Nederlanders een hartstilstand krijgen. “Bij een hartstilstand is direct starten met reanimeren en het het inzetten van een AED van levensbelang. Het is van belang dat er bij een hartstilstand binnen 6 minuten gedefibrilleerd wordt. Hiervoor is in Nederland een effectief systeem van burgerhulpverlening opgezet. Burgerhulpverleners zijn vrijwilligers die oproepbaar zijn bij een hartstilstand in de buurt. Bij een hartstilstand stuurt de 112-centrale een bericht aan meerdere burgerhulpverleners in de buurt. Zij krijgen het verzoek om direct naar het slachtoffer te gaan of het eerst een AED te halen.

Het is dus van belang om een netwerk van AED’s te hebben om zo efficiënt mogelijk te kunnen reanimeren. Onze medewerkers zijn voorzien van een AED en een tas met verbandmaterialen, zodat zij ook in de thuissituatie de juiste hulp kunnen bieden aan hun partners andere familieleden of buren. Omdat zij op pad zijn door het hele land hebben ook onze bedrijfsauto’s een AED aan boord. Wat onze servicemedewerkers betreft zijn zij allemaal allround, zo wel binnen als buiten ons kantoor inzetbaar. Die afwisseling zorgt ervoor dat zij veel plezier in hun werk hebben!”

MVO

Tot slot wijst Cees Thijssen erop dat zijn fraaie kantoorpand annex magazijn energieneutraal is door ledverlichting en zonnepanelen op het dak. “Wij willen ook vooruitstrevend zijn op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Denk daarbij aan steun aan de Alpe d’Huzes teams, Tour voor Life en diverse initiatieven in o.a. Afrika. De belangen van milieu, mens en maatschappij zijn voor ons belangrijk!” «

PreSafe
www.presafe.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.