Anders in assurantiën

13 februari 2017 14:48

Anders in assurantiën

Na de tijd van de economische crisis trekt op dit moment de economie steeds verder aan. Het consumentenvertrouwen is weer aan het groeien. Als ondernemer zal je dit ook gaan merken. Of dat nu in de bouw, in de horeca of als dienstverlenend bedrijf is. Je omzet vertoont weer een stijgende lijn, je voorraden nemen toe of je groeit uit je pand. Allemaal zaken waarbij Assurantie-Adviesbureau Bakker-Bloem je kan ondersteunen.

Bij een klant van Assurantie-Adviesbureau Bakker-Bloem is in oktober 2016 brand uitgebroken in het bedrijf. Er is helaas weinig meer van overgebleven. Adri Schotanus geeft aan: “Zonder Bakker-Bloem hadden we nu nog steeds met onze handen in het haar gezeten. Door direct handelen en het snel ter plaatse kunnen zijn en tevens door intensieve samenwerking van de tussenpersoon en de contra-expert hebben we binnen korte tijd alweer plannen kunnen maken voor de toekomst. Terwijl alles nog nasmeult, groeit er dankzij Bakker-Bloem toch alweer een sprankje hoop.”

24 uur per dag bereikbaar

Sinds 2012 heeft Bakker-Bloem een eigen meldcentrale en heeft zich daarmee onderscheiden door dit als eerste assurantiekantoor aan te bieden. Bakker-Bloem is hierdoor 24 uur per dag bereikbaar voor schade en calamiteiten die direct opgelost moeten worden. De bereikbaarheid na sluitingstijd is het belangrijkste onderdeel van de service die zij bieden. In alle gevallen dat u, uw medewerkers of uw bedrijf iets overkomt dan is één telefoontje naar Bakker-Bloem voldoende om u als klant totaal te ontzorgen. “Allereerst willen wij uw veiligheid waarborgen, vervolgens gaan wij het ontstane probleem voor u oplossen. Wij treden daarom na uw telefoontje direct in contact met de schadehersteller en vervolgens met de verzekeraar en zetten de procedures die genomen moeten worden in werking. Dat geeft u een veilig gevoel en het vertrouwen dat uw schade serieus wordt opgepakt.”

Adviseur op het gebied van financiële producten

Assurantie-Adviesbureau Bakker-Bloem is aangesloten bij de Regiobank als zelfstandig adviseur. Dit betekent concreet dat het bureau financiële producten van de Regiobank levert, zoals mkb-bedrijvenrekeningen maar ook bedrijfshypotheken. Daarnaast kunnen zij onafhankelijk advies geven bijvoorbeeld voor een transportverzekering, een AOV-verzekering, een CAR-verzekering of een brandverzekering. Hierbij gaan uw missie en visie van het bedrijf hand in hand met de dekking van de verzekering. “We zorgen ervoor dat u bij ons geen nummer bent, maar we geven u persoonlijke aandacht. Omdat we provisievrij werken, kunnen we u transparant maatwerk aanbieden.”

Waarom Bakker-Bloem? 

Omdat Bakker-Bloem:
» werkt via persoonlijk contact; u bent klant en geen nummer
» provisievrij werkt; dus niet zoveel mogelijk polissen ‘verkopen’ maar transparant maatwerk
» u beschermt tegen verkeerde, overbodige of te beperkte verzekeringen; door thuis te zijn in de kleine lettertjes weten ze precies welke verzekeringen bij u passen
» u alleen voorwaarden biedt die passen bij uw huidige en toekomstige situatie

Heeft u al geruime tijd uw verzekeringen niet meer laten controleren op (juiste) dekking? Of heeft u een nieuwe verzekering nodig? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak met Bakker-Bloem. «

Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem
www.bakkerbloem.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.