5x wat ondernemers belangrijk vinden als het om een zakelijke lening gaat

2 september 2021 13:34

5x wat ondernemers belangrijk vinden als het om een zakelijke lening gaat

Een ondernemer wil graag kunnen ondernemen, blije klanten en geld verdienen. Om te kunnen blijven ondernemen is het soms nodig om een zakelijke lening af te sluiten. Met deze financiële boost kan een ondernemer bijvoorbeeld investeren in voorraad, zijn/haar zaak verbouwen, een rustige periode overbruggen of openstaande rekeningen voldoen. Welke vijf aspecten van een zakelijke lening vinden de meeste ondernemers eigenlijk belangrijk? We zetten het voor je op een rijtje.

Makkelijk aanvragen

Het aanvragen van een zakelijke lening moet makkelijk zijn. Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Een traag aanvraagproces met veel administratieve rompslomp is dan niet iets waar je op zit te wachten. Bij PIN Voorschot is het aanvragen van een zakelijke lening zo gepiept. Je kunt het aanvraagformulier op onze website invullen, alvast een berekening doen via onze handige rekentool, chatten, appen, bellen of mailen. We staan direct voor je klaar en je weet vaak via je je persoonlijke accountmanager dezelfde dag nog wat we voor je kunnen betekenen.

Weten waar je aan toe bent

Als je op zoek bent naar een zakelijke lening, dan wil je graag zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. Hoeveel kan ik ongeveer lenen? Wat kost het? En hoe werkt de aflossing? Bij PIN Voorschot krijg je via onze handige rekentool direct antwoord op die vragen. Dat is niet alleen makkelijk voor jou, maar ook voor ons. We kunnen dan direct zien wat je wensen zijn voordat een accountmanager contact op neemt om het definitieve voorstel te bespreken. Zo weten we binnen no-time beide waar we aan toe zijn. Wel zo makkelijk.

Het doel van zakelijk geld lenen

Soms is het zo dat je als ondernemer niet precies weet hoe een zakelijke lening jou en je bedrijf verder kan helpen. Geld lenen kost toch geld? Dat klopt, maar als de hoogte, de looptijd en de manier van aflossen past bij je plannen, dan levert het geld op. Dat is natuurlijk niet altijd letterlijk het geval, want een zakelijke lening kan ook gebruikt worden om een rustige periode te overbruggen, denk daarbij bijvoorbeeld aan de horeca. In zulke situaties levert een zakelijke lening dus niet direct winst op, maar een bedrijf kan door zo’n lening vaak wel blijven bestaan en uit de financiële problemen blijven. Neem gerust eens contact met ons op om te kijken hoe we jou kunnen helpen.

Snelheid

Bij sommige instanties duurt het weken, zo niet maanden voordat het geld van een zakelijke lening op je rekening staat. Wij vinden dat niet meer van deze tijd en totaal voorbij schieten aan het doel van een zakelijke lening voor een ondernemer. Als ondernemer moet je soms reageren op onverwachte situaties. Denk daarbij aan het benutten van een zakelijke kans, een financiële tegenvaller of apparatuur dat kapot gaat. Je kunt dan niet weken of maanden wachten om daar op te reageren. PIN Voorschot zorgt er samen met jou voor dat alles binnen een aantal werkdagen geregeld is. Op die manier kun jij doen waar je goed in bent: ondernemen.

Goed Advies

Ondernemers vinden het belangrijk dat ze eerlijk en goed advies krijgen. Wie niet?

PIN Voorschot weet wat het is om te ondernemen, dat doen we zelf namelijk ook al een aantal jaren met veel plezier. Samenwerken met anderen vinden we daarbij een van de mooiste aspecten van ondernemerschap, maar het moet wel op de juiste manier gebeuren. We denken daarom altijd graag met jou als ondernemer mee als het om financieren gaat. We vinden het ontzettend belangrijk dat je een zakelijke lening afsluit die past bij je plannen en je bedrijf. Niemand heeft er wat aan als het geleende bedrag niet terugbetaalt kan worden en de financiële gezondheid van een bedrijf in gevaar komt. Omdat je een zakelijke lening van PIN Voorschot geheel automatisch en naar draagkracht aflost via je pinautomaat betaal je altijd terug wat je ook daadwerkelijk kunt missen. Handig toch?

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.