5 onmisbare apparaten voor een professionele keuken

25 maart 2024 16:20

5 onmisbare apparaten voor een professionele keuken

Heb jij een restaurant, hotel of café? Dan is één ding zeker, het hebben van een professionele keuken is een must! Maar wat wordt nou precies verstaan onder een professionele keuken? Je kunt hier op zich een makkelijkere criterium voor aanhouden: een professionele keuken is een keuken die beschikt over alle juiste apparaten die het koken gemakkelijker maken. Zo zijn er dus verschillende apparaten die onmisbaar zijn in de keuken. Ben jij op zoek naar een nieuw apparaat dat je nodig hebt in de keuken? Dan kan je dit als informatiebron gebruiken!

1. De horeca koelkast

De koelkast is misschien wel een van de belangrijkste zaken die jij nodig hebt in de keuken. Dit is natuurlijk een onderdeel wat je niet kunt missen. De koelkast is de plek waar jij al je producten goed kunt bewaren en zo vers kunt houden. Als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast kan je natuurlijk naar enorm veel eigenschappen kijken. Koelkasten zijn namelijk in verschillende soorten en maten aan te schaffen. Denk hierbij aan koelkasten met 1,2 of 3 deuren, de type koeling, het materiaal en nog veel meer.

2. Werkbanken

Al het werk dat geleverd moet worden voor het maken van een perfect gerecht moet natuurlijk gebeuren op werkbanken. De werkbanken staan in vrijwel elke horecakeuken. Zo zijn er veel verschillende soorten werkbanken waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan gekoelde werkbanken die beschikken over een kleine koeling. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de pizza werkbanken voor het maken van de beste pizza’s. Werkbanken zijn essentieel voor elke keuken!

3. Vaatwasmachines

Wat natuurlijk ook niet gemist kan worden in de keuken is een goede vaatwasmachine. Dit is vooral handig als je beschikt over een restaurant waarbij veel servies en apparatuur gewassen dient te worden. Een vaatwasmachine kan veel tijd besparen en is zeker een fijne toevoeging voor in de keuken. Zo zijn er verschillende soorten vaatwasmachines waar je voor kunt kiezen!

4. Afzuigkappen

Een afzuigkap is essentieel voor elke keuken. Of dit nou thuis is of in jouw horeca onderneming, het is een onderdeel dat nodig is voor de keuken. Met een afzuigkap kan rook en geuren gemakkelijk begeleid worden. Werk je met producten die veel rook veroorzaken? Dan is een afzuigkap belangrijk. Afzuigkappen zijn in verschillende soorten en maten aan te schaffen. Zo is een afzuigkap die voor een Chinees restaurant gebruikt wordt anders dan een afzuigkap voor een Italiaans restaurant.

5. Vrieskisten

Het laatste product dat handig is in elke keuken en wat veel goeds kan doen is het hebben van een goede vrieskist. Een vrieskist wordt gebruikt voor producten die ingevroren dienen te worden om zo goed bewaard te worden. Vrieskisten zijn in verschillende soorten en maten aan te schaffen. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar hoe groot de capaciteit moet zijn voor de vrieskist die jij wilt aanschaffen. Heb je veel producten die op erg lage temperatuur bewaard dienen te worden? Dan kan je het beste gaan voor een vrieskist!

Professionele keukenapparaten bij HANOS SHOP

Ben jij van plan om jouw keuken om te bouwen naar de perfecte keuken? Of heb je misschien een van de bovenstaande apparaten nodig in jouw keuken? Dan kan je hiervoor een kijkje nemen bij HANOS SHOP. Zij beschikken over een groot assortiment met keukenapparatuur voor horeca-doeleinden.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.