4 leuke ideeën voor cadeaus voor je werknemers

22 mei 2023 16:17

4 leuke ideeën voor cadeaus voor je werknemers

Als werkgever begrijpen we dat het belangrijk is om waardering te tonen aan je werknemers. Ze zetten zich dag in dag uit in om jouw bedrijf te laten groeien en succesvol te maken. Het is dan ook essentieel om af en toe iets terug te doen en hen te laten zien hoeveel ze gewaardeerd worden. Een geweldige manier om dit te doen, is door het geven van cadeaus. Niet zomaar cadeaus, maar cadeaus die doordacht en persoonlijk zijn. In dit artikel delen we vier leuke ideeën voor cadeaus waarmee je je werknemers kunt verrassen en tegelijkertijd hun motivatie en betrokkenheid kunt vergroten.

1. Bedrukte notitieblokjes

Een bedrukt notitieblok is een klein cadeau dat zowel praktisch als persoonlijk is. Het stelt je werknemers in staat om al hun briljante ideeën en belangrijke aantekeningen op te schrijven, terwijl het ook een uniek en op maat gemaakt item is. Je kunt ervoor kiezen om het notitieboekje te bedrukken met het logo van je bedrijf, de naam van de werknemer of zelfs een inspirerende quote. Op deze manier geef je een geschenk dat zowel functioneel is als een persoonlijke touch heeft.

3. Een dagje uit

Een cadeau hoeft niet altijd een tastbaar item te zijn. Een geweldig idee is om je werknemers een dagje uit te geven. Dit kan een dag vol ontspanning zijn, zoals een wellness-behandeling of een dagje naar de spa. Het kan ook een dag vol avontuur zijn, zoals een teambuilding-activiteit zoals een klimpark of een escape room. Het belangrijkste is dat je werknemers de kans krijgen om even los te komen van het werk en te genieten van een dag vol plezier en ontspanning.

2. Speelkaarten

Een ander leuk idee voor een cadeau is speelkaarten bedrukken. Dit cadeau is niet alleen leuk en vermakelijk, maar het kan ook het teamgevoel versterken. Je kunt ervoor kiezen om de speelkaarten te bedrukken met afbeeldingen of symbolen die te maken hebben met je bedrijf of de branche waarin je actief bent. Het kan ook leuk zijn om de speelkaarten te personaliseren met de namen van je werknemers. Op deze manier creëer je een uniek spel dat alleen binnen jouw bedrijf gespeeld kan worden!

4. Gepersonaliseerde mokken

Een cadeau dat dagelijks gebruikt kan worden en tegelijkertijd een persoonlijke touch heeft, is een personaliseerbare mok. Iedereen heeft wel een favoriete mok waar ze hun koffie of thee uit drinken, en door een mok te geven met een bedrukking die bij je werknemers past, geef je hen een dagelijkse herinnering aan jouw waardering. Je kunt ervoor kiezen om de mokken te bedrukken met namen, grappige slogans of zelfs foto's van het team. Het is een klein gebaar dat elke ochtend een glimlach op het gezicht van je werknemers zal toveren!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.