Ontwerp uw parkeerplan met Spyke Security!

20 april 2018 09:01

Ontwerp uw parkeerplan met Spyke Security!

Parkeerbeheer is een vak, ongeacht het aantal parkeerplaatsen. Toezichtcentrale Spyke Security heeft het organiseren van een goede parkeervoorziening tot specialisme verheven. Recent werd het parkeerbeheer van de strandslagen van de gemeente Schagen door Spyke Security gemoderniseerd. Van techniek tot dienstverlening na oplevering.

Wat komt er kijken bij een goede parkeervoorziening?

Ontwerp uw parkeerplan

Sedert jaren doet Spyke het parkeerbeheer van woonvoorzieningen, winkelcentra en bedrijven. Aan de hand van een checklist helpt de specialist van Spyke Security u bij het opstellen van uw parkeerplan. Daarin komen vragen aan bod als:

  1. Wie gaan er parkeren op uw parkeervoorziening?
  2. Hoe wilt u dat de parkeerders worden aangemeld?
  3. Welk type voertuigen laat u toe en hoe registreert u dit?
  4. Hoe wilt u dat de bezoekers hun parkeerplaats vinden?
  5. Hoe regelt u de veiligheid van de parkeerders?
  6. Wie verzorgt de dienstverlening bij storingen en bezoekers die de parkeervoorziening niet in- of uitkunnen?

Technische mogelijkheden

Samen met de specialist van Spyke Security bekijkt u wat er technisch nodig is om aan uw wensen te voldoen. Het gaat daarbij niet om wat er maximaal kan maar wat u nodig heeft. Geen overbodige luxe maar gewoon effectief parkeerbeheer. Spyke Security is geen installatiebedrijf maar een Toezichtcentrale. Wij hebben contact met aanbieders van parkeersystemen en adviseren u aan de hand van uw behoefte met welke installatiebedrijven  u het beste zaken zou kunnen doen. Vervolgens organiseren wij uw volledige parkeerbeheer.

Zorgeloos parkeren

In de praktijk gaat er enorm veel goed. Toch doen zich soms problemen voor. Te denken valt aan:

  1. De parkeerder komt met een ander kenteken dan hij/zij zich had aangemeld
  2. Een parkeerder vergeet te betalen en achter hem/haar ontstaat een wachtrij
  3. Technische storing in de online boekingsterminal
  4. Brand, vandalisme of diefstal
  5. Parkeerkaart kwijt

Bij storingen is het van groot belang dat de gebruiker van de parkeervoorziening snel en adequaat geholpen wordt. De Toezichtcentrale van Spyke Security monitort 24/7 alle voorzieningen en helpt de parkeerder direct. Al dan niet met een van tevoren bedachte noodvoorziening. Via intercom, cameratoezicht en online storingsbeheer houdt u uw parkeervoorziening dag en nacht klantvriendelijk.

Persoonlijke afspraak

Bij uw parkeerbeheerder hoort een parkeerspecialist. Wij nodigen u van harte uit om persoonlijk kennis te maken met onze parkeerspecialist Henk Vos. Daarnaast bent u van harte welkom in onze Toezichtcentrale voor een demonstratie van de mogelijkheden.

Voor een afspraak belt u: 088-5424080. Voor meer informatie kijkt u op www.spykesecurity.nl

Tot ziens in de Toezichtcentrale van Spyke Security.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.