Nieuwe bedrijfswagens nodig? Leasen maakt het eenvoudig!

18 juni 2021 15:24

Nieuwe bedrijfswagens nodig? Leasen maakt het eenvoudig!

Wanneer je toe bent aan een of meerdere nieuwe bedrijfswagens loont het de moeite om eens te kijken naar leaseopties. Een bedrijfswagen leasen heeft namelijk een aantal grote voordelen. In de eerste plaats zijn er geen financiële middelen uit het bedrijf nodig voor de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. De leasemaatschappij betaalt de auto namelijk aan de dealer. Je rijdt daarmee zonder zorgen rond tegen een vast laag maandbedrag, waarin alle kosten zijn verwerkt. Leasen biedt je de mogelijkheid om een nieuwe bedrijfsauto te rijden met een efficiënte en schone motor tegen lage onderhoudskosten. Echt een visitekaartje voor je bedrijf. De belangrijkste leasevormen op een rij:

Operational lease

Operationeel leasen is te vergelijken met het huren van een bedrijfsauto maar dan voor een langere periode. Met een vast maandbedrag weet u precies wat u per maand kwijt bent aan de bedrijfsauto. De auto komt niet op uw balans en er is geen administratie nodig, op de factuurbetaling na. De leasemaatschappij blijft eigenaar van de auto.

Financial lease

Je kunt een nieuwe of occasion kopen en de aanschafprijs laten financieren. De bank maakt dan het aanschafbedrag over naar de verkoper. Je kunt de auto niet verkopen voordat de lening is afgelost. Elke maand betaal je hetzelfde bedrag aan de bank tot aan het einde van de afgesproken leaseperiode. Deze periode bepaal je bij het afsluiten van de financiering.

Occasion lease

Een gebruikte auto leasen is soms voordeliger en de looptijd is korter. Leasemaatschappijen geven sneller goedkeuring op een gebruikte bedrijfswagen. De keuze is wat beperkter omdat je afhankelijk bent van de auto’s die op dat moment beschikbaar zijn. Omdat de voorraad gebruikte auto’s snel wisselt, is de kans overigens groot dat een gewenste auto op korte termijn beschikbaar komt.

Leasen doe je bij de Bedrijfswagenadviseurs

Welke leasevorm je ook kiest, Bedrijfswagenadviseurs voorziet je van deskundig advies. Zij zijn een onafhankelijke intermediair voor ZZP en MKB. Bedrijfswagenadviseurs regelt alles, zonder tussenkomst van autodealers, in één keer. Je krijgt onafhankelijk advies over de merken en modellen, de fiscaal beste leasevorm voor jouw bedrijf, de leaseperiode, én direct een prijsvergelijk van de beste leasemaatschappijen.

Binnen een dag heb je een op maat gemaakt overzicht in je e-mail. Vervolgens kunnen zij de krediettoetsing begeleiden en op deze manier de meest gunstige beste deal voor je selecteren. Ondertussen gaan ze op zoek naar een bestelwagen die direct leverbaar is. Vaak levert Bedrijfswagenadviseurs al binnen twee weken je nieuwe aanwinst voor de deur af.

Omzetgroei

Groeit de omzet van jouw bedrijf nog steeds waardoor alle bestellingen niet meer in een gesloten bestelwagen passen? Dat wordt het tijd voor een chassis-cabine met opbouw, ofwel bakwagen. Ook deze bakwagens zijn eenvoudig via de Bedrijfswagenadviseurs te leasen. Zij zijn immers van alle leasemarkten thuis.

Dat is de kracht van online zaken doen met professionals!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.