Met 24/7 guide volledig grip op de bedrijfsresultaten

Antoinette Dijkhuizen is na haar carrière bij KPMG zes jaar geleden gestart met haar eigen onderneming ‘4you accountancy’. Ze kon zich niet meer vinden in de cultuur binnen de wereld van de grote accountantskantoren. Omdat ze de opvatting ‘Het klopt wel maar het deugt niet’ onderschrijft, wordt ze regelmatig gevraagd haar kritische mening te geven over de wereld van de accountancy. Niet de declarabele uren maar de inhoudelijk positief kritische adviesrol moet bepalend zijn. Ze wil vanuit deze grondhouding ondernemers echt helpen. Ze is daarom ook gestart met 24/7 guide.

In het boek van Steve Akkerman ‘Het klopt wel, maar het deugt niet’ staat onder andere een interview met Antoinette. Het boek gaat over het maatschappelijke moraal. Ze staat binnen de vakgroep min of meer bekend als dissident. Zo geeft zij aan dat declarabele uren bij grote kantoren veel belangrijker zijn dan de inhoud van het advies. Ze moest daarom ook vaststellen dat ze niet past bij het DNA van de grote kantoren en begon haar eigen kantoor. Ze legt daarbij een moreel fundament. “Het gaat vooral om het dienstbaar zijn, de kwaliteit van het advies en transparantie. Je bent bezig met de kern van de zaak, de ondernemer. Het viel mij daarbij op dat veel ondernemers te veel tijd kwijt zijn aan het bij elkaar brengen en interpreteren van bedrijfsinformatie. Door de slechte verbindingen tussen informatiebronnen en de onjuiste interpretatie blijft groei uit of gaat het in een te traag tempo.” Ze besloot daarom om samen met Roger van Prooijen 24/7 guide te starten. Later kwam ook Joyce Veul het directieteam versterken.

Efficiënt besturen
Antoinette Dijkhuizen: “Het efficiënt besturen van bedrijfsinformatie valt en staat bij een integraal beeld. Op de balans, de verkoopcijfers en op de Kritische Prestatie indicatoren bestuur je de organisatie niet alleen. Om sturing te geven aan het bedrijfsresultaat heb je een totaalbeeld nodig en een adviseur die richting kan geven aan het optimaleren van die aansturing”. Roger van Prooijen: “Met innovatieve technologische oplossingen maken we een begrijpbare verbinding tussen missie, visie, strategie en dagelijkse gang van zaken. Zo kun je snel reageren op veranderingen en doen waar je goed in bent en dat is het ondernemerschap. 24/7 guide biedt daarmee een houvast waarmee je een compleet beeld krijgt van de performance van je onderneming. De cockpit die wij ontwikkeld hebben is daarnaast betrouwbaar, veilig en zeer gebruiksvriendelijk. Bij de start van een project maken wij een uitgebreid en solide plan van aanpak toegespitst op de situatie van een bedrijf. Samen met onze technische vakmensen en business consultants zorgen wij voor een soepele implementatie. We bieden tijdens de implementatie en daarna support op alle fronten. Met één druk op de knop weet je hoe je onderneming ervoor staat, zowel voor de bedrijfsprocessen als de financiële processen. Op ieder moment kunnen beschikken over real time informatie. Wie wil dat nu niet?”

Vrienden
Atoinette Dijkuizen: “Wij leveren maatwerk, oplossingen en strategisch advies. Wij groeien met de ondernemer mee. 24/7 guide zorgt ervoor dat je als ondernemer in controle bent. Dat doen we door mee te denken en er te zijn als het nodig is. We beschikken over uitstekende business consultants die een steun in de rug kunnen zijn. Daarnaast is 24 uur per dag en 7 dagen per week de eigen informatie bereikbaar. Dit alles met het moreel uitgangspunt dat het advies centraal staat. We zien partners als vrienden en dat betekent dat je op ons kan rekenen.” «

24/7 guide
www.247guide.nl

Tekst & fotografie: René Zoetemelk

Onze partners