Gepubliceerd op 21 februari 2020

Dantuma Medisch Speciaalzaak Leeuwarden en Mathot Medische Speciaalzaken per 1 maart verder onder één naam

Mathot Medische speciaalzaken en Dantuma Medische Speciaalzaak heeft aangekondigd per 1 maart 2020 verder te gaan als één organisatie onder de naam Mathot Medische Speciaalzaken. Na een goede samenwerking die ooit startte in 2004, werd Dantuma in 2016 een dochteronderneming van Mathot.

‘Het verdergaan als één organisatie onder de naam Mathot is een logische keuze’ zegt Oscar de Goederen, directeur Mathot Medische Speciaalzaken. Mathot en Dantuma hebben hetzelfde DNA. De zorgzaamheid voor klanten zit diep geworteld in beide organisaties. Deze basis en de ervaring van de afgelopen jaren waarbij Dantuma onderdeel is en valt onder de bedrijfsvoering van Mathot, biedt ruimte om onder één naam verder te gaan. Ook oud-oprichter- en directeur van Dantuma, Geert Dantuma, reageert positief op de naamsverandering: ‘Mathot is constructief bezig de organisatie toekomstbestendig te maken, iets wat noodzakelijk is in de huidige zorgmarkt. Ik ben niet anders gewend van Mathot dat een betere serviceverlening voor de klant altijd het uitgangspunt is bij ontwikkelingen. Daarnaast helpt één naam bij de eenduidigheid voor klanten én medewerkers’.

Door deze stap biedt Mathot klanten in regio Friesland meer duidelijkheid en het voordeel van een optimale serviceverlening. ‘Daarmee zijn wij in staat klanten nog beter te helpen bij het vinden van de best passende zorgoplossing’, aldus Oscar de Goederen.

Kijkt u voor meer informatie op mathot.nl.

www.of.nl

Onze partners