Relei BV is de specialist voor uw PBM’s en verpakkingsmaterialen

18 mei 2018 16:06

Relei BV is de specialist voor uw PBM’s en verpakkingsmaterialen

Relei BV is de specialist voor uw persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en verpakkingsmaterialen. Als bedrijf bent u voor een groot deel afhankelijk van uw toeleverancier. Daarom zoekt u waarschijnlijk geen partner, die zich slechts tot één bepaald onderdeel van de markt beperkt. Er is namelijk steeds meer vraag naar een totaalleverancier die met doelgerichte oplossingen komt. Wij werken met korte lijnen, zijn flexibel en service gericht. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar en hebben een goede prijs- / kwaliteitsverhouding. Wij geven onze klanten goede adviezen, bieden oplossingen en zetten vrijblijvend testen uit.

Verder houden wij ons graag bezig met innovatieve oplossingen. Daarom hebben wij enkele jaren geleden een samenwerkingsverband gesloten met een producent  van verdeel-automaten. Onze klanten krijgen door de automaten een beter inzicht in het verbruik van alle PBM’s en overige  producten. Op jaarbasis wordt een minimale besparing gerealiseerd van ca. 20%, wat natuurlijk erg interessant is. Bij sommige klanten is de besparing zelfs vele malen hoger.

Doordat alles geregistreerd wordt, zal het verbruik automatisch lager worden. Daarbij is het allemaal inzichtelijk wat het verbruik per werknemer is. Het is dus niet alleen van belang dat de werknemers minder gaan gebruiken, maar ook dat de werknemers op tijd hun PBM’s wisselen, waardoor er veiliger gewerkt wordt. Relei is ook leverancier van snij-, prik- en naaldbestendige handschoenen, wat uniek in de markt is.

Voor meer info staan wij u graag te woord.

Wij zijn op onderstaand telefoonnummer en e-mail bereikbaar.

Relei BV

Minervum 7396

4817 ZH  BREDA

Tel. nr.: +31 (0) 76-5813255

E-mail: info@relei.nl

Website: www.relei.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.