Gepubliceerd op 11 september 2018

Overname Roompot Marina Yacht Service

Roompot Marina Yacht Service in Kamperland is per 1 september overgedragen aan Marcel Geschiere. Na vijf jaar aan het roer van de jachtservice gestaan te hebben, heeft Niels Gijzel besloten het over een andere boeg te gooien. ,,In de afgelopen jaren hebben we hier op de jachtservice verschillende boten klaar gemaakt om lange tochten te maken.

Het enthousiasme waarmee de eigenaren van deze boten vertelden over hun plannen om een rondje Engeland te doen of naar de Middellandse zee te varen of zelfs naar de Caribbean heeft altijd aanstekelijk gewerkt. Je leeft met ze mee tijdens hun voorbereidingen, voelt de spanning naarmate de vertrekdatum dichterbij komt en zou willen dat je een stuk met ze mee kon varen”, aldus Niels Gijzel.

Bekende gezichten

De nieuwe eigenaar Marcel Geschiere is zelf ook fervent watersporter. ,,Niels en Charlotte hebben een mooi bedrijf opgebouwd. Een riante uitgangspositie om Roompot Marina Yacht Service (de werf), Raising Anchors (de jachtmakelaardij) en de service in de jachthaven verder uit te bouwen. Het mooie is dat wij iedereen kunnen blijven faciliteren met dezelfde bekende gezichten”, verklaart Marcel Geschiere.

Passie

,,Ik ben opgegroeid in de watersport en heb er later mijn werk van gemaakt. Die passie voor het zeilen en voor boten kon ik de afgelopen jaren delen met Charlotte, die net zo’n waterrat is. De plannen om samen ooit een eind te gaan varen, waren er vanaf het begin af aan. Dit seizoen besloten we om deze droom te verwezenlijken”, zegt Niels Gijzel.

De beslissing om afscheid te nemen van zijn bedrijf was een lastige. ,,De persoonlijke contacten met ligplaatshouders, de band met collega’s op de werf en in de haven, het bezig zijn met het tiptop in orde houden van boten; dat ga ik allemaal missen. Gelukkig hebben we in de persoon van Marcel Geschiere een partij gevonden die dezelfde koers wil doorzetten: hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Dat maakt het een stuk makkelijker om het roer uit handen te geven.”

www.roompotmarina.nl

Onze partners