IZV en IBS - Specialist in gevelbekleding en staalconstructie

23 april 2018 14:09

IZV en IBS - Specialist in gevelbekleding en staalconstructie

Door synergie van beide bedrijven wordt efficiënt, snel en tegen scherpe prijzen gebouwd. IBS realiseert bedrijfsgebouwen, opslagloodsen, overkappingen en alle andere vormen van staalbouw, ook in (petro-)chemie en haven sector. IBS realiseert efficiënt, kwalitatief en met opvolging van de geldende kwaliteits- & veiligheidsnormen.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen personeel. In onze productieafdeling vind de fabricage van de staalconstructie plaats. De montage van de constructie wordt geheel uitgevoerd door vakbekwame en getrainde werknemers.

IZV

IZV is opgericht in 1964 te Sas van Gent. IZV is gespecialiseerd in de levering en montage van dak- en gevelbekleding. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een isolatiebedrijf tot een vooraanstaand aannemingsbedrijf van dak- en gevelbekleding concepten, waarbij alle denkbare vormen van dak- en gevelsystemen en staalplaat-beton vloersystemen denkbaar zijn.

Maatwerk

IZV opereert niet alleen in de Benelux, maar ook ver daar buiten. IZV gaat verder dan alleen het leveren en monteren van dak- en gevelbekleding, het assisteert de architect en/of aannemer eveneens bij het uitwerken van het ontwerp of het oplossen van bouwkundige vraagstukken. De organisatiestructuur staat garant voor een vakkundige uitvoering van projecten, ongeacht de complexiteit met betrekking tot de architectonische, functionele, akoestische, thermische en structurele eisen. Industrial Building Systems (IBS) opgericht in 1992, is een staalconstructiebedrijf met een uitgebreide historie in staalbouw. Van eenvoudige opstelling tot toonaangevende staalconstructies.

Kostentechnisch gunstig

Sinds de oprichting is het bedrijf in een drietal fasen uitgebreid en beschikt het ondertussen over een grote productieruimte van 3500 m². IBS ontwerpt en fabriceert in eigen beheer geoptimaliseerde, lichtgewicht staalconstructies voor bijna alle toepassingen . Met behulp van moderne machines  en vakbekwaam personeel wordt snel, innovatief en vakkundig geproduceerd. Hierdoor kan er op een kostentechnisch gunstig prijsniveau snel en flexibel gebouwd worden. Hallen met een kolomvrije overspanning van 70 à 80 meter zijn geen uitzondering .

Degene die zijn project toevertrouwt heeft de rustgevende zekerheid van een innovatief bedrijf dat gecertificeerd is volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en het veiligheidscertificaat VCA** , welke beide al in beginjaren '90 werden behaald. De werkzaamheden worden uitgevoerd door bekwame voorlieden en monteurs.

Telefoon: 0114-687200

Adres: Hof te Zandeplein 11-13,  4587 CK Kloosterzande

Internet: www.izv.nl / www.ibs-hallenbouw.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.