Gepubliceerd op 3 januari 2019

Regardz.nl wordt OneMeeting.com

Het meeting platform Regardz.nl ondergaat een naamswijziging naar OneMeeting.com. De naamswijziging is het directe gevolg van de nieuwe internationale ambities van de organisatie. Klanten in de vergaderbranche vragen steeds meer om een totaaloplossing voor al hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen. Daarom ontwikkelde Regardz Hospitality Group B.V. het nieuwe meeting platform: OneMeeting.com. De missie is helder: alle bijeenkomsten, één partner.

Vijf Meeting Services “Samen met de live-gang van het nieuwe meeting platform hebben we vijf duidelijke meeting services ontwikkeld voor de zakelijke vergadermarkt. Met deze meeting services kunnen we alle klantvragen voorzien van een complete en onderscheidende oplossing. Naast de vergaande digitale ontwikkeling van het meeting platform (dat onder eigen regie in India werd ontwikkeld) blijft OneMeeting zich onderscheiden met “hartverwarmende service & hospitality” aldus Luc van Bussel, CEO van Regardz Hospitality Group B.V.

OneMeeting heeft voor elke klant een passende Meeting Service:
– Meetings Direct voor iedereen
– Meetings Coördineren voor belangenbehartigers
– Meetings in Contract voor inkopers
– Meetings InHouse voor facility managers
– Meetings All-In-One voor managers & directie

“Wij geloven in de digitale kracht van online contact, maar geloven nog meer in de persoonlijke service van onze internationale Meeting Experts. Zij krijgen energie en inspiratie in het (samen met de klant) zoeken, vinden en samenstellen van de beste oplossing voor de klanten” aldus Laura Arp, Marketing Manager OneMeeting.com.