Zehnder Clean Air Solutions

Zehnder Clean Air Solutions

Onze visie: "Het verbeteren van de levenskwaliteit door uitstekende oplossingen voor het binnenklimaat te bieden.”

Zehnder Clean Air Solutions maakt sinds 2007 deel uit van de Zehnder Group.

Zehnder Clean Air Solutions, is wereldwijd gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen op maat voor industriële luchtzuivering. De innovatieve technologieën zorgen voor een gezonde binnenluchtkwaliteit middels het sterk reduceren van (fijn) stof. Dit leidt tot een gezonde en comfortabele werkomgeving in verschillende sectoren.  

Een aangename werkplek met zuivere lucht zorgt voor gezondere medewerkers, lagere kosten, tevreden klanten en betere bedrijfsprestaties. Onze industriële luchtzuiveringssystemen regelen het voor je.

Onze klanten zijn allemaal anders. Ook jouw bedrijf heeft unieke behoeften als het gaat om luchtzuivering. Daarom stel je bij ons je eigen industriële luchtzuiveringssysteem samen. In de ene sector moeten vooral dampen en nevel worden opgevangen. In de andere sector spelen juist kleinere stofdeeltjes een grote rol in de luchtvervuiling. Door aandachtig te luisteren naar jouw behoeften en de stofconcentratie ter plekke te meten voor én na de installatie van onze systemen, kunnen we luchtzuivering op maat bieden.

Artikelen van Zehnder Clean Air Solutions

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.